Αν είσαι … Τόφαλος

Δεν ασχοληθήκαμε και ούτε πρόκειται να το κάνουμε με τα όσα διαδραματίζονται με τον Αγγέλου, τον εξ απορρήτων του πρώην πρωθυπουργού Καραμανλή.
Όλα όσα συμβαίνουν είναι για εσωτερική κατανάλωση, οφείλονται σε μικροκομματικές σκοπιμότητες και ρισκάρουμε την εκτίμηση ότι και στο σκάνδαλο Βατοπεδίου οι βασικοί εμπλεκόμενοι θα βγουν λάδι.
Όχι ότι θα είχαν πρόβλημα στην κατάσταση που βρίσκετε σήμερα το πολιτικό σύστημα να ξοφλούσαν οριστικά κάποιον πολιτικάντη για να ικανοποιηθεί «το περί δικαίου αίσθημα» που λένε και οι ίδιοι.
Ο Τόφαλος, όμως, που είναι μπλεγμένος μέχρι τα μπούνια σ’ αυτό το σκάνδαλο (Δεσ’ τε το βιντεάκι να καταλάβετε ποιος είναι … ο Τόφαλος), δεν είναι ένας αναλώσιμος πολιτικάντης της αράδας.

Η πλάκα είναι πάντως οι εκτιμήσεις που γίνονται απ’ τις ραδιοφωνικές εκπομπές σχετικά με την σημερινή παρέμβαση του Τόφαλου ο οποίος … μέσω στενών συνεργατών του άφησε να διαρρεύσει ότι «ο κ. Καραμανλής θα μιλήσει όταν κρίνει ο ίδιος και με γνώμονα το εθνικό και δημόσιο συμφέρον, και όχι επειδή κάποιοι αδημονούν για λόγους προπαγάνδας και παραπληροφόρησης». Μάλιστα ….

Όταν δεν αισθάνεσαι την ανάγκη να απολογηθείς για τα πεπραγμένα σου που οδήγησαν τεράστιες μάζες εργατικού πληθυσμού στα πρόθυρα εργασιακής και κοινωνικής εξαθλίωσης ονομάζεσαι αναίσθητος και γραψαρχίδας.

Όταν αμείβεσαι πλουσιοπάροχα χωρίς να εργάζεσαι καθόλου λέγεσαι αργόμισθος χρυσοκάνθαρος.

Όταν η μόνη σου δραστηριότητα είναι να χλαπακιάζεις τον αγλέορα και να απολαμβάνεις τα θέρετρα σε όλο τον κόσμο ονομάζεσαι κοιλιόδουλος καλοπερασάκιας.

Όταν το μόνο σου ενδιαφέρον είναι να αυγατίζεις την περιουσία σου (με «συζητήσιμο» τρόπο τις περισσότερες φορές) έχοντας εξασφαλίσει το επαγγελματικό και οικονομικό μέλλον της γυναίκας και των παιδιών σου λέγεσαι ατομικιστής καιροσκόπος.

Αν συγκεντρώνεις όλα τα παραπάνω ονομάζεσαι πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.

Μία απάντηση στο “Αν είσαι … Τόφαλος”

  1. Πολυ καλο φιλε μου , θα το δημοσιευσω…εισαι και στη λιστα μου, αν θελεις ριξε μια ματια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *