Τα μεγάλα πνεύματα …

«Προτείναμε και στηρίζουμε τον Καμίνη και τον Μπουτάρη ως ανεξάρτητους σκεπτόμενους και αποτελεσματικούς ανθρώπους με όραμα».

Γρ. Ψαριανός – Δημοκρατική Αριστερά

«Και οι δύο είναι το είδος των δημοσίων ανδρών που αναζητεί η Δράση. Ο κ. Μπουτάρης υπήρξε εκ των ιδρυτών της Δράσης και το ίδιο θα μπορούσε να είναι και ο κ. Καμίνης. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Καμίνη θα είναι ο αντιπρόεδρος της Δράσης κ. Τάσος Αβραντίνης».

«Δράση» του Στέφανου Μάνου.

0 απαντήσεις στο “Τα μεγάλα πνεύματα …”

  1. Γ. Καμίνης: 3. «Διεκδικούμε το δικαίωμα σε μία πόλη όπου η φύση θα επιστρέφει εντός της, με δίκτυα πράσινων χώρων, με λιγότερα αυτοκίνητα, περισσότερους ποδηλάτες, με χώρους περιπάτου, άθλησης και αναψυχής. Το δικαίωμα σε μια πόλη που ενθαρρύνει την καινοτόμο επιχειρηματικότητα και στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επενδύουν στη νέα γνώση». Πράγματι, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ θα ενισχύει τους μεγαλοεπιχειρηματίες, (πετάει και τους μικρομεσαίους έτσι για άλλοθι, δε θα χρειαστεί να κάνει τίποτα αφού τους ξεκληρίζει η κρίση, ο ανταγωνισμός των μονοπωλίων και η πολιτική της κυβέρνησης, υποψήφιος της οποίας είναι). Οσο για τους ποδηλατόδρομους τους χώρους αναψυχής, κ.λπ., οι εργάτες που πεινάνε, που δεν έχουν δουλειά, που δεν μπορούν να ζήσουν την οικογένεια, δεν έχουν ανάγκη από ποδηλατόδρομους, αλλά από την ικανοποίηση αυτών των αναγκών της δουλειάς, του ικανοποιητικού εισοδήματος, της σύνταξης, της μόρφωσης, της αποκλειστικά δημόσιας δωρεάν υγείας, κ.λπ. Το ίδιο και οι μικρομαγαζάτορες. Αυτοί όλοι να τον καταψηφίσουν, διεκδικώντας ό,τι τους ανήκει.
    ***

    Γ. Καμίνης: 4. «Διεκδικούμε το δικαίωμα σε μια πόλη που αφομοιώνει τις πράσινες πρακτικές, βλέποντας σε αυτές μιαν απάντηση όχι μόνο στα προβλήματα του περιβάλλοντος, αλλά και σε εκείνο της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, καθώς αναπτύσσουν την τοπική οικονομία, αναπτύσσουν νέες δεξιότητες στους ανθρώπους και νέες θέσεις εργασίας δημιουργούν». Ο,τι λέει και η κυβέρνηση λέει και ο κ. Καμίνης. Ενίσχυση των καπιταλιστικών επενδύσεων και φτηνό ευέλικτο εργατικό δυναμικό για αύξηση της εκμετάλλευσης. Αντιμετώπιση της κρίσης σε όφελος του κεφαλαίου. Και η Περιφέρεια, όπως συγκροτήθηκε με τον «Καλλικράτη», έχει πρωταρχικά αυτή την αποστολή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *