Μέγα Πλήθος στο b-fest για τη Ναόμι Κλαίν.

image002Ξεπέρασε τις προσδοκίες ακόμα και των οργανωτών η συμμετοχή του κόσμους στις εκδηλώσεις του αντιεξουσιαστικού φεστιβάλ b-fest που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες  στην Πολυτεχνούπολη Ζωγράφου . Αποκορύφωμα των  εκδηλώσεων η χθεσινή μέρα  και ιδιαίτερα η εκδήλωση – συζήτηση με θέμα  «Δομές Δράσης ενάντια στον καπιταλισμό»  στην οποία πήρε μέρος η  Ναόμι Κλαίν. ακτιβίστρια  και συγγραφέας του   «Δόγματος του Σοκ» και  συμμετείχαν ο Μάκης Αναγνώστου από το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ και ο Κώστας Χαριτάκης από τη συλλογικότητα της Εργατικής Εφημερίδας Δράση.

Σύντροφοι από το Βαθύ Κόκκινο ήταν εκεί και κατέγραψαν την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και την παραθέτουμε στα παρακάτω Βίντεο.
Στο πρώτο παρακολουθούμε την τοποθέτηση  του Νίκου Κατσιαούνη από  την οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ και τη συντακτική ομάδα του περιοδικού «Βαβυλωνία», το δεύτερο με την ομιλία του Κώστα Χαριτάκη της εφημερίδας «Δράσης», ακολουθεί το βίντεο με τις απόψεις του Μάκη Αναγνώστου, εκπροσώπου απ’ το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο ΒΙΟΜΕ και καταλήγουμε με το βίντεο της ομιλίας της Ναόμι Κλαίν.

Πηγή: Το Μπλοκ μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *