Όταν τα κινηματογραφικά μας όνειρα παίρνουν «σάρκα και οστά» Ή «Πολιτισμός εν καιρώ κρίσης»

image003Σε μια εποχή που όπως κάθε πτυχή της κοινωνικής μας ζωής έτσι και ο πολιτισμός χτυπιέται, το Βαθύ Κόκκινο για άλλη μια φορά παρουσιάζει την πιο πρόσφατη δουλειά μιας παρέας ερασιτεχνών που πάνε κόντρα στα σημεία των καιρών. Η Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία, μια ανεξάρτητη κινηματογραφική συλλογικότητα που ξεκίνησε το 2006, δείχνει να μην .. χαμπαριάζει από την κρίση κ την έλλειψη budget και συνεχίζει να ολοκληρώνει τις παραγωγές της κρατώντας το κόστος στα 0 ευρώ. Μην έχοντας σπουδάσει το αντικείμενο και με σημαντικότερο όπλο τους τον πειραματισμό, έχουν καταφέρει να γυρίσουν 7 ταινίες μικρού μήκους, μία μεσαίου και αρκετά video clips. Το τελευταίο τους project λέγεται «Σάρκα και οστά» κ αποτελεί το promo clip για το νέο δίσκο του underground hip hopper Infinik.

Ακολουθεί το άτυπο δελτίο τύπου της ομάδας.

ΑΤΥΠΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νέο clip από την ΑΚΣ tiiinewzfilms
«Σάρκα και οστά»

Κυκλοφόρησε online ένα ακόμη clip της της Άτυπης Κινηματογραφικής Συμμορίας tiiinewzfilms προετοιμάζοντας το έδαφος για την κυκλοφορία του νέου δίσκου του νεαρού Έλληνα hiphopper Infinik με τίτλο «Σάρκα και οστά».

Το video επιχειρεί να μην είναι άλλο ένα hip hop videoclip, αλλά να αποτελέσει μια άτυπη εισαγωγή στο πώς ο δίσκος θέλει να μεταφέρει τον ακροατή από όπου και αν βρίσκεται, στον ιδιαίτερο κόσμο του Infinik. Ένα κόσμο δημιουργίας και ελευθερίας. Το storytelling συναντά το beat και το αποτέλεσμα δίνει μια πρώτη οπτικοποιημένη γεύση των διαθέσεων του καλλιτέχνη.

Εμφανίζονται: Αλεξάνδρα Μούργου, Δημήτρης Φωτίου, Τσέκος, Κωνσταντίνος Δαλκαφούκης, Dtaeys, Infinik, Παναγιώτης Φαμέλης
Μίξη ήχου: Axel Καπόγιαννης
Μοντάζ: Θάνος Καρβούνης
Σενάριο: Θάνος Καρβούνης
Σκηνοθεσία: Axel Καπόγιαννης, Θάνος Καρβούνης
Παραγωγή: Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfilms

www.tnfilms.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *