Μια ασφαλίτικη σκευωρία που κρατάει χρόνια

Ο Παναγιώτης Βήχος είναι ένας αγωνιστής που για δεκαετίες δεν έχει λείψει από το μετερίζι του εργατικού και επαναστατικού κινήματος. Εκτός απ’ τους λαϊκούς αγώνες στους οποίους δεν έχει απουσιάσει ποτέ δίνει τον αγώνα του και μέσα από την ιστοσελίδα που διαχειρίζεται «Πολιτικό Καφενείο». Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ξαναβρίσκετε στο στόχαστρο των κατασταλτικών μηχανισμών με μια σκευωρία που …κρατάει χρόνια.

Όπως έχει πει και ο ίδιος: «Με κυνηγούν γιατί είμαι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και θα παραμείνω μέχρι να πεθάνω. Γιατί θα τους πολεμάω μέχρι να βγει η ψυχή μου. Με κυνηγούν ακριβώς γιατί δε τους μοιάζω, δεν ενσωματώθηκα στο βρώμικο σύστημά τους, δεν πλούτισα (ενώ θα μπορούσα) εκμεταλλευόμενος ευκαιρίες αλλά σε βάρος της αξιοπρέπειάς μου και της ηθικής μου.
Είναι γελασμένοι αν νομίζουν πώς θα με τρομάξουν. Αντίθετα με έχουν εξαγριώσει και θυμώσει όσο δεν γίνεται. Οι πόρνοι της εξουσίας (πολιτικής, δικαστικής και αστυνομικής) δε μπορούν να με βρωμίσουν με την αντάξιά τους κατηγορία για πορνογραφία ανηλίκων! Το ακούτε; Πορνογραφία ανηλίκων και ποιος ξέρει τι άλλο αφού μου έχουν φορτώσει όλο τον ποινικό κώδικα περί κακουργημάτων».

Ας τα πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή όπως τα γράφει ο ίδιος ο Π. Βήχος στην ιστοσελίδα του:

Το Κράτος που περιφρουρεί την κυριαρχία του χρήματος είναι το Κράτος όπου οι μαστροποί βρίσκονται φύσει και θέσει στην εξουσία! Καρλ Μαρξ: “Καθολική πόρνη και καθολική μαστρωπός” (Χειρόγραφα του 1844).
 
Ο Εισαγγελέας Εφετών Δημήτριος Γ. Ασπρογέρακας μετά από τρεις αθωώσεις μου στα δικαστήρια και τους Ανακριτές, αποφάνθηκε πως «για αποφυγή ασκόπων επαναλήψεων, πρέπει να μη γίνει κατηγορία για μαστροπεία σε βάρος του κατηγορούμενου Παναγιώτη Βήχου»! Αναφέρει μάλιστα ότι «…ο ισχυρισμός του δεν ανατρέπεται από τα στοιχεία της δικογραφίας… δεν προκύπτουν καθόλου ενδείξεις ενοχής σε βάρος του κατηγορουμένου»!  Όμως η περιπέτειά μου που πλησιάζει τα 14 χρόνια(!!!) δεν τελειώνει ούτε τώρα!!! Στις 16 Φεβρουαρίου 2011 ΔΙΚΑΖΟΜΑΙ αυτή τη φορά με την κατηγορία της… πορνογραφίας ανηλίκων!!! Ούτε ο Σύλβιο Μπερλουσκόνι να ήμουνα! Αυτά που συμβαίνουν αλλά δε μας λυγίζουν δεν πρόκειται για κάποιες “εξαιρέσεις”, για “μεμονωμένες περιπτώσεις” κάποιων μπάτσων ή εισαγγελέων. Το κακό βρίσκεται στον ίδιο τον ταξικό – ιστορικό χαρακτήρα της εξουσίας του κεφαλαίου: μιας εξουσίας που ελέγχει ζωές και κορμιά, σήμερα σε πορνεία, αύριο σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ελπίδα για ζωή υπάρχει μόνο στην προοπτική της καθολικής απελευθέρωσης απ΄ την αρπάγη αυτού “του πιο παγερού απ΄ όλα τα τέρατα”.
Βήχος Παναγιώτης
Μόλις μου ήρθε επιστολή από τη Διεύθυνση Αστ. Αθηνών, αστυν. Τμήμα Καλλιθέας, Λασκαρίδου 44, Καλλιθέα.
Κι ενώ περίμενα να είναι η καθαρογραμμένη νέα δίωξη για κακουργήματα από το πρόεδρο Πρωτοδικών ο οποίος έγραφε ότι δεν πείστηκε για την αθωότητα μου και ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής εναντίον μου, ενώ ότι η εισαγγελική πρόταση προς το Συμβούλιο Πρωτοδικών έλεγε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΝΟΧΗΣ ΜΟΥ,  μου ήρθε τελικά ένα έγγραφο το οποίο λέει ότι αποσύρεται η κατηγορία για την πράξη της μαστροπείας «για την αποφυγή ασκόπων επαναλήψεων, πρέπει να μη γίνει κατηγορία σε βάρος του κατηγορουμένου Παναγιώτη Βήχου…. Για την πράξη της μαστροπείας, αρθρ 349& α, γ, …..
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Αποφαίνεται να μην γίνει κατηγορία σε βάρος του κατηγορουμένου Παναγιώτη Βήχου….
Κρίθηκε και αποφασίστηκε στην Αθήνα στις 14 Οκτωβρίου 2010 και καταχωρήθηκε στην Αθήνα στις 15 Οκτωβρίου 2010».
Ούτε γάτα ούτε ζημιά λοιπόν, για την κατηγορία της πράξης της μαστροπείας, αφού με διέσυραν, με ταλαιπώρησαν, με αρρώστησαν, μου δημιούργησαν πρόβλημα με τη δουλειά μου κλπ.
Ε, λοιπόν ΌΧΙ κύριοι. Πρώτον εξακολουθείτε να λέτε ψέματα ότι εγώ έφτιαξα τις τρεις πορνοσελίδες και δεύτερον ότι ισχυρίζομαι ότι το έπραξα αυτό για να αποκαλύψω τους παιδεραστές, που θα ανταποκρίνονταν στην πρόσκληση»!!! Πότε τα ισχυρίστηκα εγώ αυτά; Ενώπιον ποιου Ανακριτή; Αυτές είναι δουλειές της ΓΑΔΑ και το έχω καταγγείλει από την πρώτη στιγμή. 
Και όλα αυτά που με κατηγορούσατε ότι έβγαζα χρήματα με όργια σε γήπεδα ενώ δε βρήκατε ΤΙΠΟΤΑ στο μοναδικό βιβλιάριο που έχω και δηλώσατε ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ από το 2000;
Θα πείτε τώρα άστους και ηρέμησε αφού σε αφήσανε ήσυχο! Αμ, δε! Στις 16 Φεβρουαρίου δικάζομαι με απευθείας κλήση για το κακούργημα ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ!!! Έχω πει ότι στόχος τους είναι να μπλοκάρουν το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο οποίο έχω καταφύγει. Και οι πόρνοι της εξουσίας κατηγορούν εμένα επειδή είχα το «θράσος» να καταγγείλω ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και όχι με γελοιότητες όπως αυτές που χρησιμοποιούνται εναντίον μου ένα ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας που 350 μάρτυρες βεβαίωσαν το αξιόπιστο της καταγγελίας μου. Πάμε για τα 14 χρόνια με αυτή την ιστορία και οι Ιαβέρηδες ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ! 
Όμως ξέρουν ότι στο τέλος ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. Όλοι όσοι στήνουν συνεχόμενες σκευωρίες και προσπαθούν να με στείλουν στη φυλακή όχι για αυτό που πραγματικά είμαι, αλλά γι’ αυτό που οι δικοί τους άνθρωποι είναι, και τους καλύπτουν, τους αθωώνουν, τους δίνουν αξιώματα, δεν ψάχνουν τους λογαριασμούς τους και τους επιβραβεύουν!
Στις 16 Φεβρουαρίου λοιπόν τα ξαναλέμε και αν έχει κάποιος από τους σκευωρούς – όποια θέση κι αν κατέχει – το θάρρος ας έρθει ο ίδιος στο δικαστήριο όπου δικάζομαι σαν κακούργος. Να με κατηγορήσει πρόσωπο με πρόσωπο. Γιατί μέχρι τώρα με χαρτιά έχω να κάνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *