Είναι πολλά τα λεφτά Alexi

Το δημοσιογραφικό όργανο του ΣΕΒ, η «Καθημερινή» δια πέννας του Alexi Παπαχαλά εκφράζει σήμερα τον τρόμο του για τις αντιστάσεις που συναντά, από πλατιές εργατικές μάζες η κυβέρνηση του Μνημονίου, που θέλει να γυρίσει το βιοτικό μας επίπεδο δεκαετίες πίσω.
Ο καλαμαράς της φυλλάδας του Αλαφούζου ανακάλυψε ποιοι φταίνε που οδηγούμαστε στον εργατικό και κοινωνικό μεσαίωνα, και φυσικά προτρέπει την κυβέρνηση να επιβάλλει τον «νόμο και την τάξη».

«Οι μόνοι που έχουν στόχο είναι η μειοψηφία αριστεριστών, λαϊκιστών και βεβαίως και απελπισμένων που θέλει να βάλει φωτιά στον τόπο είτε με τη μορφή της ανυπακοής είτε με την αναρχία και τη βία» μας γράφει.
«Η χώρα περνάει μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο. Κινδυνεύει όμως συνέχεια να μπει στον δρόμο της καταστροφής. Είναι άλλο πράγμα η διαμαρτυρία και εντελώς διαφορετικό η βία, ο χουλιγκανισμός και η απόλυτη κατάλυση του νόμου και της δημοκρατίας. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να κλείνουν τα σύνορα της χώρας επί ώρες και να μην τιμωρούνται. Δεν γίνεται κάποιοι να χτυπάνε με δολοφονική μανία έναν πολιτικό, να αποτυπώνονται τα πρόσωπά τους στις κάμερες, και κανείς να μην τιμωρείται. Δεν μπορεί οι κάτοικοι της Χ Κερατέας να επιτίθενται με δολοφονική μανία κατά των αστυνομικών και να κρατούν κλειστό ένα κεντρικό δρόμο της Αττικής για δύο μήνες. Δεν γίνεται κάποιοι να καταστρέφουν εισπρακτικά μηχανήματα στο μετρό και να φεύγουν ατιμώρητοι», τονίζει στο πόνημα του.

Δεν περιμέναμε φυσικά απ’ αυτόν τον καλαμαρά να έχει άλλη άποψη. (Αν δε κάνουμε λάθος είναι ο μοναδικός έλληνας δημοσιοκάφρος μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ). Ούτε φυσικά θα σχολιάσουμε τα γραφόμενα του.
Την δουλειά του κάνει ο ακριβοπληρωμένος γραφιάς, και τηλεπαρουσιαστής. (Κάπου γράφτηκε ότι ο Παπαγελάς έχει μετοχές ύψους 1.000.000 ευρώ στο συγκρότημα ΜΜΕ του Αλαφούζου. Αληθεύει;).

Αντι στα σχολιασμό, λοιπόν, των απόψεων Παπαχελά, μια φωτογραφία και τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους.

Η παραπάνω ερώτηση που είχει τεθεί  στον Χρυσοχοϊδη,  όταν αυτός ήταν υπουργός Μπάτσων και Καταστολής, προέρχεται από την ομογενειακή εφημερίδα της Αμερικής «Καλάμι»….
Δεν είναι δύσκολο, εξάλλου, να καταλάβετε ποιους δημοσιοκάφρους φωτογραφίζει η εφημερίδα «Καλάμι» ότι είναι πράκτορες της ΕΥΠ που δραστηριοποιούταν για ένα χρονικό διάστημα στην Αμερική «εμφανιζόμενοι ως “συνεργάτες- ανταποκριτές” κρατικών και λοιπών ΜΜΕ της Ελλάδας».

Να θυμίσουμε και κάτι άλλο. Ο Alexis Παπαχελάς  δεν συνετίστηκε από πρόσφατη εμπειρία που σίγουρα δεν θα τον ενθουσίασε. Όταν το τσιράκι του Αλαφούζου τόλμησε να πάει με την παρέα του σε ταβέρνα έγινε αποδέκτης αντιδράσεων όπως ταιριάζουν σε ένα φερέφωνο ενός συγκροτήματος ΜΜΕ που πρωτοστατεί στις επιθέσεις εναντίων των εργαζομένων αλλά και ολόκληρων κοινωνικών τάξεων.
Ο Παπαχελάς αφού δέχτηκε το σχετικό υβρεολόγιο από τον λαϊκό κόσμο που υπήρχε στην ταβέρνα, τελικά «απόλαυσε» και ένα «κέρασμα» με κρασί που του έριξαν στο πρόσωπο.

Σιγά όμως μην κώλωνε … είναι πολλά τα λεφτά …

2 απαντήσεις στο “Είναι πολλά τα λεφτά Alexi”

  1. Είναι γνωστό ότι ο Παπαχελάς είναι πράκτορας της αμερικάνικης πρεσβείας, όπως και πολλοί άλλοι…Τους ξέρουμε!

  2. «Η Εταιρία «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΕ» (η «Εταιρία») ανακοινώνει σύμφωνα με τα άρθρα 3 και 21 του Ν. 3556/07 σε συνδυασμό με την απόφαση 1/434/3.7.07 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι ο κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ, εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρίας και διευθυντής της εκδιδόμενης από την Εταιρία εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», υπόχρεο πρόσωπο βάσει του άρθρου 13 του Ν. 3340/05, ενημέρωσε την Εταιρία ότι την 30.01.2009 απέκτησε 170.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρίας, συνολικής αξίας ευρώ 969.000.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *