Ψήφισμα -κάλεσμα ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε κοινό αγώνα με εργαζόμενους, φοιτητές, μαθητές, γονείς

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΟΨΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΚΨΜ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

unnamedΗ κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος για πρώτη φορά στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων αποφασίζει να περικόψει και αύριο καταργήσει, την χορήγηση των απαραίτητων ειδών, στους νέους που υποχρεώνει να καταταγούν! Το υπόμνημα που δόθηκε στους νεοσύλλεκτους Νοεμβρίου ανακοίνωσε ότι από την ΣΤ ΕΣΣΟ 2013 ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ και επίσημα η παροχή πολλών απαραίτητων ειδών. Είναι συνέχεια της περικοπής των καταστάσεων επιβίβασης-δωρεάν εισιτηρίων και του πετρελαίου θέρμανσης σε μονάδες παραμεθορίου, ενώ καθημερινά πληθαίνουν οι καταγγελίες για το άθλιο φαγητό και το επικίνδυνο «πόσιμο νερό» που χορηγείται στους συναδέλφους φαντάρους. Λεφτά υπάρχουν αλλά δίνονται για πανάκριβα «δωρεάν» μεταχειρισμένα όπλα, για Στρατιωτικές Παρελάσεις, για πανάκριβες-επικίνδυνες ασκήσεις με πραγματικά πυρά, για βόλεμα των ημετέρων και ενδυνάμωση των συμμαχιών με το ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-Ισραήλ.

Παράλληλα, ιδιωτικοποιούν τα ΚΨΜ όπως και κάθε υπηρεσία τπου Στρατού που μπορεί να φέρει κέρδη στους ιδιώτες. Μόνο στο ΚΕΝ Θήβας, το χάρισμα στους αφοι Κομπατσιάρη των ΚΨΜ επιφέρει 600000 ευρώ κέρδη μηνιαίως, που αρπάζονται από το νεοσύλλεκτο φαντάρο που αμείβουν με 8,7 ευρώ!

Η κυβέρνηση «φορτώνει» συνειδητά το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης στο φαντάρο και την λαϊκή οικογένεια. Πρόκειται για σχεδιασμένη έμμεση φορολόγηση της λαϊκής οικογένειας που συνδέεται με την εκμετάλλευση των στρατευμένων ως δωρεάν εργατικό δυναμικό και αναλώσιμους της πρώτης γραμμής, συμμέτοχους στα εγκλήματα των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ.

ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ-ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ-ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ!

Η βαρβαρότητα της άγριας ταξικής επίθεσης στον κόσμο της εργασίας από κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ απαιτεί την στοχοποίηση του αγωνιζόμενου λαού σαν ”εσωτερικό εχθρό”. Κάθε προσπάθεια του κινήματος (πχ Σκουριές, απεργίες) που εναντιώνεται στο κεφάλαιο χαρακτηρίζεται υπονόμευση της «εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας», τρομοκρατική ενέργεια, καταστέλλεται και ποινικοποιείται.Για αυτό στρέφονται ενάντια στους εξεγερμένους λαούς των καπιταλιστικών μητροπόλεων. Από την εξέγερση του Δεκέμβρη 2008 και μετά, κάθε μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση αντιμετωπίζει την απειλή να κατέβει ο Στρατός στο δρόμο σε αποστολή Καταστολής Πλήθους. Κάτι που έγινε στη Θεσσαλονίκη το 2012.Επίσης, οι Ένοπλες Δυνάμεις εκπαιδεύονται συνεχώς στα πλαίσια των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ ώστε να λάβουν μέρος σε κτηνώδεις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις (Αφγανιστάν, Λιβύη) για να επιβάλλουν την καπιταλιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων. Γι αυτό στέλνουν στρατό σε Μάλι-Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και ναύτες με τη φρεγάτα ΨΑΡΡΑ του Πολεμικού Ναυτικού στην Σομαλία για να υπερασπίσουν τα αστικά συμφέροντα.
Αυτή είναι η Κοινή Πολιτική Άμυνας-Ασφάλειας της Ε.Ε. Αυτά είναι τα δόγματα που αντιμετωπίζουν ως ασύμμετρη απειλή τον εσωτερικό εχθρό-αγωνιζόμενο λαό και τους μετανάστες.

Τους Λέμε: ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ

ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ: Η ΠΑΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ μπλόκαρε την αύξηση της θητείας και την στράτευση στα 18. Στάθηκε αλληλέγγυα στην εξέγερση του 2008 και μπλόκαρε τα σχέδια να κατεβάσουν τον στρατό στους δρόμους ενάντια στην εξεγερμένη νεολαία. Βελτίωσε τις συνθήκες διαβίωσης των στρατευμένων σε μια σειρά από περιπτώσεις. Οι φαντάροι πετυχαίνουν πράγματα με τον συνδικαλισμό μέσα στον στρατό. Οι αγώνες που δίνουν δεν περιορίζονται μόνο στην αναγκαία πάλη για την βελτίωση της καθημερινότητας μέσα στις μονάδες. Αμφισβητούν έμπρακτα την πολεμική ετοιμότητα, τα ακραία δόγματα καταστολής της κοινωνίας, την προετοιμασία για τις καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και τον εθνικισμό.

Καλούμε τους φαντάρους να βγουν στην Αναφορά Παραπονούμενοι για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα μας και να απαιτήσουν όλα τα απαραίτητα είδη. Να αναλάβει ο Στρατός όλο το κόστος της υποχρεωτικής μας στράτευσης. Έξω οι Ιδιώτες από τα ΚΨΜ και τον Στρατό. Προιόντα σε τιμές κόστους και δωρεάν για τους συναδέλφους με οικονομικά προβλήματα. Καλούμε τους γονείς να εκφράσουν αποφασιστικά την Άρνηση τους να πληρώσουν αυτοί –οι άνεργοι, οι απολυμένοι, με τους πετσοκομμένους μισθούς και συντάξεις, με τους αφόρητους φόρους- για τις Ανάγκες του Στρατού. Να μην δοθεί ούτε ένα ευρώ για ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και την συμμαχία με το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ.

Καλούμε το κίνημα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας να σταθεί αλληλέγγυο. Να στηρίξει τον αγώνα των στρατιωτών: Διεκδικούμε σεβασμό των δικαιωμάτων και της Αξιοπρέπειας μας. Ελεύθερο Συνδικαλισμό. Ανθρώπινο φαγητό, δωρεάν μετακίνηση, πολιτισμό, αμοιβή στο ύψος του βασικού μισθού, ασφάλιση και αναγνώριση της προϋπηρεσίας, εγγραφή στο ταμείο ανεργίας με την απόλυση από τις Ε.Δ. Λέμε όχι στην εκμετάλλευση και την κάλυψη θέσεων εργασίας που αυξάνει την Ανεργία.
Πλέον είναι σαφές σε όλους: Ή Αυτοί Ή Εμείς.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *