Η μνημονική κυβέρνηση του ΓΑΠ ξεπουλάει όποια δημόσια περιουσία έχει απομείνει και η “Ελληνοφρένεια” προβλέπει το μέλλον (Βίντεο)

Εχουμε συνηθίσει το ΠΑΣΟΚ να δίνει άλλο νόημα στις λέξεις που χρησιμοποιεί. Το ξεπούλημα της όποιας δημόσιας περιουσίας έχει απομείνει το ονομάζει «αξιοποίηση» στον εργατικό και εργασιακό μεσαίωνα που οδηγεί η πολιτική του τεράστιες μάζες εργατικού πληθυσμού «εκσυγχρονισμό», την φορολογική επιδρομή που εξαπολύει στα λαϊκά στρώματα «ορθολογισμό του φορολογικού συστήματος» κ.λ.π. Στο βίντεο βλέπουμε τους σχεδιασμούς της μνημονικής κυβέρνησης του ΓΑΠ να βγάλει στο σφυρί ότι έχει απομείνει απ’ τον δημόσιο πλούτο.

Βλέπουμε επίσης, στο βίντεο τον πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Ν. Φωτόπουλο, να δηλώνει καυστικά: «Η τρόικα ζητάει όλο και περισσότερα. Σε λίγο θα ζητήσει και πισινό. Εμείς θα τους τον δώσουμε;» Απ’ την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΜΕ-ΟΤΕ σχολιάζει: «Οι σύγχρονοι Μαυρογιαλούρηδες ξεπουλάνε τα εθνικά και στρατηγικά συμφέροντα της χώρας. Και έτσι μετατρέπουν τους εργαζόμενους σε κολίγους ξένων τσιφλικάδων»

Και η «Ελληνοφρένεια» για το μέλλον που μας επιφυλάσσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *