Ψεύτη βγάζει τον Α. Σαμαρά ο Φ. Κουβέλης (Βίντεο)

image002Φυσικά και δεν εντυπωσιάζει το γεγονός ότι για μια ακόμα φορά ο Αντώνης Σαμαράς συλλαμβάνεται να ψεύδεται δημοσίως και ασύστολά. Αλλωστε ο Μαυρουλογιαουρισμός είναι δεύτερη φύση στον υπό προθεσμία αρχηγό της Ν.Δ. Αναφερόμαστε στην «αποκάλυψη» που έκανε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας ότι την παραμονή της πρότασης του για τον Σταύρο Δήμα στην προεδρία της Δημοκρατίας είχε προσφέρει την ίδια θέση στον Φώτη Κουβέλη, αλλά αυτό την αρνήθηκε.

Βγήκε όμως χτες στην τηλεόραση του Σκάι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και έμμεσα αποκάλεσε ψεύτη τον Α. Σαμαρά. Διέψευσε δηλαδή ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ του μεταβίβασε πρόταση –μέσω του στενού συνεργάτη του Δ. Σταμάτη- να είναι υποψήφιος για πρόεδρος της Ν.Δ.

Δεν χρειαζόταν φυσικά να ακούσουμε τον Φ. Κουβέλη για να καταλάβουμε ότι ο Α. Σαμαράς στην συνέντευξη του –που σημειωτέον «πάτωσε» από άποψη τηλεθέασης, δείγμα κι αυτό το πόσο έχει απαξιωθεί από τον κόσμο ο αρχηγός της Ν.Δ- λέει ψέματα. Δεν στέκει στην κοινή λογική ένα τόσο σημαντικό θέμα που ουσιαστικά απ’ αυτό εξαρτώντας η επιβίωση του σαν πρωθυπουργού να μην το αναλάβει ο ίδιος και να το αναθέσει σε ένα συνεργάτη του.

Τώρα πώς ρισκάρισε ο Α. Σαμαράς να πει ένα τόσο καραμπινάτο ψέμα αγνοώντας τον κίνδυνο να γίνει ρόμπα –όπως και έγινε είναι ένα ερωτηματικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *