
Το λες και αξιοσημείωτο. Το ότι δηλαδή τα “Νέα” έχουν σήμερα ένα θετικό σχόλιο για το ΚΚΕ. Πάντως αυτά που παρακολουθούμε αυτές τις μέρες, όπως συμβαίνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, δείχνει τους διαμετρικά αντίθετους δυο λαούς που κατοικούν σ’ αυτή την χώρα. Απ’ την μια είναι οι κομμουνιστές, οι αναρχικοί, οι απλοί λαϊκοί αγωνιστές, που στέκονται δίπλα στον δοκιμαζόμενο κόσμο.
Και από την άλλη πλευρά είναι οι φασίστες, η σαπίλα του ντουνιά, τα κοινωνικά αποβράσματα, που σπέρνουν το μίσος ενάντια σε δυστυχισμένους συνανθρώπους μας, οργανώνουν συμμορίες με “κυνηγούς κεφαλών” κατασκευάζουν ανύπαρκτους “εθνικούς εχθρούς” στα πρόσωπα των “λαθρομεταναστών”.
Το εξ’ ίσου τραγικό είναι ότι το συντεταγμένο αστικό κράτος επιδεικνύει “κατανόηση” να παρακολουθεί αδιάφορα μέλη του κοινοβουλίου, να επιδίδονται σε εμπρηστικές αναφορές, ουσιαστικά αποτελώντας τους ηθικούς αυτουργούς εγκληματικών ενεργειών με θύματα μετανάστες – πρόσφυγες όπως κάνει ο βουλευτής του Βελόπουλου, Πάρης Παπαδάκης, ο οποίος σε βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο μας λέει ότι: «Έχουμε πόλεμο, έχουν μπει συντονισμένα εδώ πέρα κ έχουν βάλει οι λαθρομετανάστες φωτιά σε πάνω από 10 εστίες, από όλα τα βουνά κ εκεί που μπήκαν οι φωτιές υπάρχουν λαθρομετανάστες και το γνωρίζει η αστυνομία».
Στην ίδια κατεύθυνση είναι και το κόμμα των Χριστιανοταλιμπάν. Σε βίντεο που ανάρτησε ακόμου τον επικεφαλής της “Νίκης” Δημήτρη Νατσιό να μας λέει: “Να σταματήσει αυτό το παραμύθι. Οι πυρκαγιές δεν οφείλονται σε καμιά κλιματική αλλαγή αλλά υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις ότι είναι οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών .. Η κυβέρνηση να αναθέσει στις Εθνικές υπηρεσίες να αποτρέψουν τους επίδοξους εμπρηστές“
Αφήστε μια απάντηση