Στο Mega δεν κάνουν δημοσιογραφία αλλά πολιτική

434Θυμάστε το Mega Channel που ήταν ενάντια σε κάθε απεργία και σε κάθε διαδήλωση; Το Mega που σε κάθε συγκέντρωση στο Σύνταγμα το μόνο που είχε να πει ήταν για ταπροβλήματα που δημιουργήθηκαν στην πόλη από το κυκλοφοριακό κομφούζιο;  Πάνε αυτά, last year. Τώρα, άλλαξαν τα πράγματα, το Mega και η Όλγα Τρέμη στέκονται στο πλευρό των εργαζομένων.

Έτσι βλέπουμε ρεπορτάζ για τους κακόμοιρους τους εργαζόμενους της Eldorado Goldπου βλέπουν «απειλητικό το φάσμα της ανεργίας να πλησιάζει». Και να τα ρεπορτάζαπό τη Χαλκιδική. Θυμάστε εσείς έστω κι ένα ρεπορτάζ του Μεγάλου Καναλιού κατά το παρελθόν με κάποιους από τους εκατοντάδες χιλιάδες άνεργουςτων μνημονίων; Θυμάστε, μήπως; Προσωπικά, ούτε ένα.

Θυμάστε ποτέ το Mega να κάνει πρώτο θέμα το ξεσηκωμό των αγροτών; Θυμάστε ποτέ το Mega να κάνει έστω και πέμπτο-έκτο θέμα το ξεσηκωμό των αγροτών χωρίς ταυτόχρονα να μας λέει για παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις, για αγρότες μευψηλές καταθέσεις σε τράπεζες, για αγρότες που ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ σε νυχτερινά κέντρα, για αγρότες που όλως τυχαίως τους έπιαναν για φοροδιαφυγή το ίδιο διάστημα;

Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή, συγγνώμη. Στο Mega δεν κάνουν δημοσιογραφία αλλά πολιτική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *