Ο Γ. Παπαχρήστου ένας ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ και ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΣ, δημοσιογράφος, τώρα είναι και συκοφάντης με δικαστική βούλα.

Του Γιώργη Γιαννακέλλη

Αλλο πάλι και τούτο. Εκεί που πίστευα ότι δεν θα εντυπωσιαστώ με ότι δημοσιογραφική παραδοξότητα διάβαζα, ήρθε σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστου, με το άρθρο του στα “ΝΕΑ”, για να μου διαψεύσει την άποψη που είχα.

Να πιάσουμε το στόρι από την αρχή.

Ο δημοσιογράφος του Μαρινάκη, όπως και ο Κουρτάκης είχαν κάνει ψευδή δημοσιεύματα  ισχυριζόμενοι ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας μετακόμισε από την Κυψέλη στα Λεγραινά, στη νέα αγορασμένη βίλα του, την οποία ανακαίνισε με κόστος περί το ένα εκατομμύριο ευρώ το οποίο πλήρωσε είτε ο ίδιος. (προφανώς με μαύρα αδήλωτα λεφτά). είτε μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο, ιδιοκτησίας γνωστού επιχειρηματία και φίλου του πρώην πρωθυπουργού.

Η αγωγή που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά του Γιώργου Παπαχρήστου έγινε δεκτή εν μέρει ως κατ’ ουσία βάσιμη και ο δημοσιογράφος υποχρεώνεται να καταβάλει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ. Το σκεπτικό της δικαστικής απόφασης ήταν ότι ο Παπαχρήστος εν γνώσει του ισχυρίστηκε ψευδή γεγονότα, και προσπάθησε να εμφανίσει τον κ. Τσίπρα ως διαπλεκόμενο και υποκριτική πολιτικό. Παρουσίασε δηλαδή ως πραγματικά γεγονότα περιστατικά που ποτέ δεν συνέβησαν παραλείποντας υπαιτίως να διασταυρώνει οποιεσδήποτε πληροφορίες είχαν περιέλθει σε γνώση του και να ελέγξει τη βασιμότητά τους. (Αναλυτικό δημοσίευμα υπάρχει στην ιστοσελίδα της “Αυγής).

Λίγο το κακό θα πείτε, αφού οι δικαστές διαπίστωσαν ότι είναι μόνο ψεύτης ο Γ. Παπαχρήστου, κάτι που απέχει παρασάγγας από τους χαρακτηρισμούς «οχιά» «αισχρός λασπολόγος», «λιβανιστήρι της σαπίλας» και «πληρωμένη γραφίδα της διαπλοκής», που έχει “κεράσει” τον υπάλληλο του ΔΟΜ ο Π. Πολάκης.

Ετσι, λοιπόν ο Παπαχρήστου πανηγυρίζει σήμερα στο άρθρο του γιατί λέει αυτή η δικαστική απόφαση αποτελεί “τεράστια πολιτική ήττα για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς η αγωγή του εκατομμυρίου μετεβλήθη σε ένα υποπολλαπλάσιο πρόστιμο”.

Να σε δικάζουν σαν ψεύτη και συκοφάντη και εσύ να αισθάνεσαι δικαιωμένος γιατί σου επιβλήθηκε πρόστιμο “μόνο” 20.000 ευρώ, είναι κάτι που εμείς δεν μπορούμε να το καταλάβουμε!!!

Ολοκληρώνοντας το κείμενο μου αυτό που θέλω να προσθέσω είναι ότι ο Παπαχρήστου είναι ένας ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ και ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΉΣ. Ακόμα θυμάμαι τα ατέλειωτα γέλια που είχαμε κάνει με μέλη του Ρουβίκωνα όταν παρουσίασε στα “ΝΕΑ” σαν είδηση το Φωσκολικό σενάριο ότι τον Απρίλη του 2015 μέλη του «Ρουβίκωνα» με «καταδρομικό τρόπο που δρουν τα μέλη της οργάνωσης εισέβαλαν στο Μέγαρο Μαξίμου, έπιασαν στον ύπνο αστυνομικούς και προσωπικό και έφτασαν ώς το γραφείο του Πρωθυπουργού». Εκεί ο Τσίπρας «είδε τον… Ρουβίκωνα ιδίοις όμμασι»…

Μιλάμε για παραμύθι με “δράκο” την αναρχική συλλογικότητα.

Και φυσικά υπογράφω το κείμενο μου παίρνοντας την ευθύνη γι αυτά που γράφω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *