Την στιγμή που καίγεται η μισή Ελλάδα, 9 πυροσβέστες και 3 πυροσβεστικά οχήματα “επιχειρούν” να βρεθεί άστεγη μια φτωχή γυναίκα!

Το κράτος τους μπορεί να έχει πρόβλημα να καταστείλει τα πύρινα μέτωπα που συνεχίζουν τα σκορπούν τον όλεθρο σε μια σειρά περιοχές της Ελλάδας, αλλά είναι αποτελεσματικότατο όταν είναι να συνδράμει στα κοράκια για να βρεθούν στα νύχια τους λαϊκές περιουσίες δανειοληπτών που είναι σε αδυναμία να εξοφλήσουν τα στεγαστικά τους δάνεια.

Η ιστοσελίδα 902 μας ενημερώνει για την κινητοποίηση που συμβαίνει τώρα ώστε να αποτραπεί η έξωση να ενός φτωχού βιοπαλαιστή από την εταιρεία doValue στην Καισαριανή.

Το σπίτι που βγήκε στο σφυρί από τα κοράκια είναι η πρώτη κατοικία. Ο βιοπαλαιστής έχει καταθέσει αίτηση σύνταξης την οποία ακόμη δεν έχει πάρει.  Πριν λίγες μέρες στάλθηκε χαρτί για βίαιη έξωση, σε περίπτωση που δεν εγκαταλείψει το σπίτι του στις 27 Ιούλη.

Την ίδια ώρα άλλη μια έξωση “καρμπόν” επιχειρείται στην οδό Πολυλά στα Πατήσια. Πρόκειται για πρώτη κατοικία, μοναδικό περιουσιακό στοιχείο. μονογονεϊκής οικογένειας για χρέος 800 ευρώ σε κοινόχρηστα!!! Εδώ συμβαίνουν πιο δυστοπικά, μάλλον σοκαριστικά γεγονότα. Οπως διαβάζουμε στο διαδίκτυο αυτή η πρώτη κατοικία στα Πατήσια πλειστηριάστηκε και αγοράστηκε για 70.000 ευρώ.

Δικαστικός επιμελητής, με τη συνδρομή της ΕΛΑΣ και συνεργείου τεχνικών, έσπασαν την κλειδαριά και διέλυσαν την πόρτα με τροχούς. Αστυνομικοί δηλώνουν απροκάλυπτα πως είναι υποχρεώσή τους να συνδράμουν τον δικαστικό επιμελητή.

Και εκτός αυτού έκλεισαν τον δρόμο για να μην περάσουν αλληλέγγυοι και το πιο αδιανόητο. Εκτός από ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ έχουν φτάσει στο σημείο και εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα!!!! Ναι είναι απίστευτο και όμως είναι αληθινό. Οταν οι πυρκαγιές εξακολουθούν να μαίνονται σε πολλές περιοχές και οι πυρόπληκτοι εκλιπαρούν για ένα Πυροσβεστικό άγημα, η “υπηρεσία” στέλνει 3 πυροσβεστικά οχήματα για να συνδράμουν ώστε να μείνει άστεγη μια φτωχή γυναίκα!!!

Και ταυτόχρονα τα ΜΑΤ αντιμετωπίζουν με γκλοπιές και χημικά κάθε προσπάθεια να δημιουργηθεί συγκέντρωση αλληλεγγύης για να μην περάσει το σπίτι στα νύχια των κορακιών. Ετσι ακριβώς … πρέπει να εμπεδώσουμε ότι είμαστε στην εποχή της “κανονικότητας” και του “επιτελικού κράτους”!

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *