Εισαγωγή για την δικαστική κατάληξη του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου

Μην μας πείτε ότι σόκαρε κανέναν η σημερινή αγόρευση του εισαγγελέα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, κατά την οποία ζήτησε την αθώωση λόγω αμφιβολιών του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου για βιασμό, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Ο νεοδημοκράτης που ασελγούσε και εξέδιδε το ανήλικο κοριτσάκι, αποδείχτηκε ότι είχε προσωπικές επαφές με μια σειρά “βαρυσήμαντα” πολιτικά και θρησκευτικά πρόσωπα. Εμείς δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι στο πελαταλόγειο του παιδοβιαστή βρισκόταν σηματικοί θρησκευτικοί ποιμενάρχες, εισαγγελείς δικαστές και πολιτικά πρόσωπα.

Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι σε ανύποπτο χρόνο – Οκτώβρης 2022- γράφαμε: Μπορεί να αποκλείσουμε ότι κάποια απ’ αυτά ήταν στο “πελατολόγιο” του και θα είμαστε υπερβολικά καχύποπτοι αν θεωρήσουμε πιθανό το ενδεχόμενο αυτή η “λίστα” των “πελατών” του να εξαφανιστεί; 

Αξίζει να σημειώσουμε την δήλωση που έκανε σε τηλεοπτικό σταθμό η Κέλλυ Ιωάννου εκ μέρους του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας: «Έχω να πω ότι η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα και τα στοιχεία που θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι θα μας σοκάρουν ολοένα και περισσότερο για το ποιοι εμπλέκονται». 

Μία απάντηση στο “Εισαγωγή για την δικαστική κατάληξη του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου”

  1. Στην περίπτωση του ξεπλύματος του νεοδημοκράτη βιαστή ανήλικης και των 200+ καθαρμάτων τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
    Χρειάζεται συγκέντρωση ανάλογη εκείνης της δίκης της ναζιστικής συμμορίας. Χρειάζεται αγώνας όπως εκείνος που έγινε μετά τη δολοφονία του αγωνιστή Παύλου Φύσσα.
    Αλλιώς τα κτήνη, οι νεοδημοκράτες παιδεραστές, θα ξεσαλώσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *