Ουκρανικό

Γράφει ο mitsos175

«Πηγαίνοντας πίσω στο 2022, ήταν ο τότε Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον που τορπίλισε τις διαπραγματεύσεις, καθώς ήθελε να διατηρηθεί το ουκρανικό στην επικαιρότητα επιδιώκοντας την πολιτική του επιβίωση, εν μέσω των προσωπικών του σκανδάλων…» γράφει μιλιταριστική ιστοσελίδα ενώ παρακάτω αναφέρει
«Όπως επισημαίνει το περιοδικό Foreign Affairs, η Δύση δεν ενδιαφερόταν ποτέ για την επίτευξη ειρήνης και ήταν γεμάτη αλαζονεία και πίστη ότι θα μπορούσε να αναγκάσει τη Ρωσία να υποταχθεί στις απαιτήσεις της μέσω του πολέμου και του οικονομικού καταναγκασμού. Δύο χρόνια μετά, η Δύση βλέπει το μοιραίο λάθος της, καθώς η Ρωσία ανθίζει οικονομικά και επεκτείνεται εδαφικά ενώ η ίδια αντιμετωπίζει αδιέξοδα. Το βαρύτερο τίμημα βέβαια το πληρώνει το θύμα, η Ουκρανία, που δεν θα είναι ποτέ η ίδια…».

Ας πρόσεχαν. Δεν ήμασταν ποτέ με τον καπιταλιστή Πούτιν ούτε πρόκειται. Άλλωστε το κόμμα το Ρώσου Προέδρου είναι αδελφό της ΝΔ, της ντόπιας εγκληματικής οργάνωσης. Φίλοι του είναι οι «Έλληνες» εφοπλιστές (ένθερμοι πατριώτες του Παναμά, της Λιβερίας και άλλων κρατών) που κάνουν λαθρεμπόριο με τα Ρωσικά προϊόντα.

Σίγουρα όμως δεν είμαστε ούτε με το ΝΑΤΟ, ούτε με τους ναζί της Ουκρανίας. Θέλουμε να τελειώσει ο πόλεμος, γιατί όσο περισσότερο κρατάει, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος να εξαπλωθεί.
Προσωπικά βέβαια χαίρομαι, όταν βλέπω Ρώσους στρατιώτες να υψώνουν την σημαία με το σφυροδρέπανο, αφού τρέπουν τους ναζί και τους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ σε φυγή. Είναι δε τόσοι πολλοί αυτοί που νοσταλγούν την ειρήνη και την πρόοδο της ΕΣΣΔ, που οι αξιωματικοί τους δε λένε κουβέντα για τα κόκκινα λάβαρα.

Όσο για τις κυρώσεις κλπ θα επαναλάβουμε πως για χώρα με το φυσικό πλούτο της Ρωσίας κάθε κύρωση είναι εναντίον αυτού που την κάνει. Απλά οι Ρώσοι σταμάτησαν να στέλνουν τα λεφτά έξω, επομένως κέρδισε η Ρωσική οικονομία! Μπράβο μαλάκες του ΝΑΤΟ.

Από το παραπάνω κείμενο του site θα κρατήσω τη φράση «επιδιώκοντας την πολιτική του επιβίωση, εν μέσω των προσωπικών του σκανδάλων». Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα αδίστακτο παρανοϊκό κάθαρμα επιλέγει τον πόλεμο μόνο και μόνο για αποπροσανατολισμό. Ένα τσιμπούκι μιας παστρικιάς στο Λευκό Οίκο είχε ως αποτέλεσμα τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία! Βέβαια υπήρχαν και οικονομικοί λόγοι, αλλά το σκουλήκι ο Κλίντον έφερε το θάνατο και την καταστροφή μια ώρα αρχύτερα.

Οι πολιτικοί δεν ενδιαφέρονται για τον απλό κόσμο. Το βλέπουμε παντού ειδικά στην Μπανανία μας. Ο βουλευτής της γαλάζιας συμμορίας πχ που έχασε τον πατέρα του από το μπάχαλο στο ΕΣΥ, ψήφισε τη διάλυση του συστήματος υγείας. Βέβαια, όταν τον πήραν κι αυτόν τα σκάγια, έκλαιγε με κροκοδείλια δάκρια, αλλά κι αυτός ας πρόσεχε τι ψήφιζε. Εμείς που δεν τους ψηφίσαμε τι φταίμε…
Οι Ρώσοι λοιπόν προχωρούν στην Ουκρανία, έχουν το πάνω χέρι. Βέβαια υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, γιατί έχει μείνει κάμποσο Ουκρανικό κρέας για τον κιμά του πολέμου. Σκοπός είναι να βάλουν μυαλό οι ίδιοι οι πολίτες, να μην ψηφίζουν ναζί. Γιατί με τους ναζί σαν το Ζελένσκι η νίλα είναι σίγουρη.

ΥΓ: Καλά, οι Αμερικάνοι και οι Βρετανοί ήθελαν πόλεμο. Ο ναζί του Κιέβου γιατί δεν κοίταξε τα συμφέροντα της χώρας του; Γιατί είναι μαριονέτα. Όπως μαριονέτα είναι κι ο δικός μας ο χουντικούλης. Κι αυτός θα μας πουλήσει ξανά και ξανά προκειμένου να κερδίσει ο ίδιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *