Επιλογές και συναναστροφές εξουσιαστών

Μια σημαντική αποκάλυψη που έκανε η ιστοσελίδα omniatv μας γνωστοποιούσε ότι ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, είχε επιλέξει σαν διευθυντή του πολιτικού γραφείου τον Δημήτρη Καρρά ένα άτομο που το συναντάμε στο κύκλωμα που ξέπλενε τα έσοδά του από την εμπορία γυναικών.

“Με μια ματιά στα κοινωνικά του δίκτυα, αντιλαμβάνεται κανείς πως είναι γέννημα-θρέμμα της γαλάζιας παράταξης. Η οικειότητα του με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Ορφέα Γεωργίου, με υπουργούς της κυβέρνησης αλλά και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είναι έκδηλη, ενώ φαίνεται πως αποτελεί συμπάθεια και προσωπική επιλογή του Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος τον έχει στηρίξει επανειλημμένα”, αναφέρει το δημοσίευμα παρουσιάζοντας την προσωπικότητα του Δημήτρη Καρρά.

Το δημοσίευμα του omniatv ανακυκλώθηκε στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα ο Βασίλης Οικονόμου (ένας προκλητικός πολιτικός σαλτιμπάγκος) να αναγκαστεί να αποπέμψει τον στενό συνεργάτη του.

Πριν κάποιο καιρό είχαμε στο μπλοκ μας μια ανάρτηση την οποία τιτλοφορούσαμε Γεωργιάδης, Φρουζής, Λιγνάδης. Τρεις τύποι, φίλοι του Μητσοτάκη, με ένα κοινό: Την ροπή τους στην σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων παιδιών” και στην οποία αναρωτιόμασταν: “Τι διάολο, πολύ προσπάθεια κατέβαλε ο πρωθυπουργός για να διαλέξει τους φίλους του ή συμβαίνει κάτι που δεν γνωρίζουμε;”. Προφανώς κάτι δεν πάει καλά και στις επιλογές συνεργατών που κάνει ο Βασίλης Οικονόμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *