Φρικτός θάνατος 62χρονου εργάτη

Αλλη μια τραγωδία είχαμε σήμερα με νεκρό έναν εργάτη στην Νάξο.

Ο εργάτης δούλευε σε εργοστάσιο παραγωγής μπετόν του νησιού. Κατά τη διάρκεια πλυσίματος του μηχανήματος παρασύρθηκε απ’ αυτό με αποτέλεσμα να διαμελισθεί και ως εκ τούτου να βρει ακαριαία, τραγικό θάνατο.

Οπως αναφέρει η ειδησεογραφία αμέσως έφθασαν στο σημείο ασθενοφόρο, περιπολικά της αστυνομίας κι η πυροσβεστική, η οποία χρειάστηκε αρκετή ώρα, προκειμένου να καταφέρει να απεγκλωβίσει τη σωρό του άτυχου εργαζόμενου.

Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, το οποίο έχει συγκλονίσει όλο το νησί.

Αλλος ένας ταξικός αδελφός μας συνάντησε τον θάνατο παλεύοντας για το μεροκάματο.

Οι μυλόπετρες του εργοδοτικού κέρδους “λαδώθηκαν” πάλι με εργατικό αίμα. Το 2024 θα έχει σπάσει ρεκόρ θανατηφόρων δυστυχημάτων -εγκλημάτων αφού στον θλιβερό κατάλογο της χρονιάς θα έχουν καταγραφεί 110 εργάτες που έχασαν την ζωή τους στους χώρους δουλειάς τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *