Κυβέρνηση ημετέρων, κοσμικών και Novartis!

Tο κόμμα που δημιούργησε έναν ολόκληρο μύθο και στοχοποίησε, οργανωμένα, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τους «μετακλητούς» και τους κομματικούς που στελέχωσαν το κράτος, αποδεικνύεται πλέον και με στοιχεία, ότι ως κυβέρνηση έχει πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή επέλαση, εκτινάσσοντας το κόστος και τον αριθμό.  Η στρατιά των 1700 και πλέον μετακλητών και των αποσπασμένων της ΝΔ κοστίζει σχεδόν 40 εκατ. επιπλέον στη χώρα, ενώ ταυτόχρονα έχουν υποβαθμιστεί τα προσόντα και έχουν πολλαπλασιαστεί οι αμοιβές για τους «άριστους», αλλά συχνά χωρίς πτυχίο.

Οι διορισμοί στο «επιτελικό κράτος», άλλωστε, συνεχίζονται με ρυθμό πολυβόλου καθώς μόνο τις τελευταίες μέρες, γιος πολυσυζητημένου εν ενεργεία εισαγγελέα φαίνεται να διορίζεται σε γραφείο υπουργού ως μετακλητός αλλά και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ως μετακλητός του Προέδρου της Βουλής, ενώ ο υπουργός Υγείας διορίζει το φίλο του στο «αμαρτωλό», επί ΝΔ,  ΚΕΕΛΠΝΟ (και πλέον ΕΟΔΥ).

Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας πυροδοτεί πλήθος συζητήσεων για το παρόν και, κυρίως, για το παρελθόν του. Αναλαμβάνει ένα νευραλγικό πόστο στην Υγεία χωρίς επιστημονική συνάφεια, καθώς άλλοτε εμφανίζεται ως οικονομολόγος και άλλοτε ως επικοινωνιολόγος, ενώ η μοναδική σχέση του με την Υγεία, περνά από τη…Νοvartis.  Ο νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ χαρακτηρίζεται «κολλητός» του Φρουζή αλλά και ένας από αυτούς που προτείνει στον Κ. Μητσοτάκη να  συναντήσει, στα  e-mails που έχουν δημοσιευτεί. Μάλιστα, φέρεται ότι έχει ξεκινήσει τη σταδιοδρομία του σε εταιρία που σχετίζεται  με το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, όπου εργαζόταν στο παρελθόν και η σύζυγος του Ι. Στουρνάρα, εμπλεκόμενη με τα περιβόητα συνέδρια του ΚΕΕΛΠΝΟ και τις χορηγίες της Novartis.

Εκτός από τις λοιπές περγαμηνές, Κικίλιας και Αρκουμανέας, όπως και οι σύζυγοί τους Μπαλατσινού και Αντωνοπούλου, πρωταγωνιστούν συχνά στις στήλες των κοσμικών εκπομπών και περιοδικών, όπου μάλιστα έχει αναφερθεί ότι είναι και κουμπάροι, κάτι που διέψευσε μετά την ανακοίνωση του νέου Προέδρου ο Κικίλιας. Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι εντυπωσιακές συμπτώσεις αλλά ακόμη και έτσι, κάποιος θα φρόντιζε να αποφύγει να διορίσει σε αυτήν τη θέση, άνθρωπο με τέτοιο παρελθόν.

Το κόμμα που εξαντλούσε την πολιτική κριτική του στο αν καπνίζει ή όχι ο υπουργός Υγείας, τώρα διορίζει σε νευραλγικές θέσεις του υπουργείου, πρόσωπα με αμφιλεγόμενο παρελθόν. Κινήσεις ενδεικτικές της αλαζονείας αλλά και της υποκρισίας που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία σήκωνε τη σημασία της «αριστείας» αλλά τελικά επαναφέρει την παλαιοκομματική φαυλότητα και αναξιοκρατία που χρεοκόπησαν τη χώρα.

Πηγή: tvxs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *