Οταν ο πολιτικός απατεώνας Μητοτσάκης ξεχνάει την ρήση: “scripta manent”.

Οι γνωστού ψεύτες, οι συνηθισμένοι πολιτικοί απατεώνες και ο συρφετός των δημοσιοκάφρων, που όλα αυτά τα χρόνια έριξαν τα λασπόνερα τους, στον βούρκο της ναζιστικής συμμορίας για να “ανθίσουν” τα εγκληματικά σαπρόφυτά της, τώρα μας παρουσιάζονται “δικαιωμένοι” μετά την σημερινή καταδίκη των μελών της ναζιστικής συμμορίας.

Σε ότι μας αφορά, το γράφαμε ότι το “τείχος της δημοκρατίας’ που δεν είναι άλλο παρά ο λαϊκός παράγοντας που βγήκε στο προσκήνιο, και οδήγησε την “δικαιοσύνη” τους να ομολογήσει το προφανές: Το μόρφωμα του Μιχαλολιάκου δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια συμμορία δολοφόνων, μαχαιροβγαλτών, εκβιαστών, τραμπούκων, που παρουσιαζόταν με τον μανδύα πολιτικού κόμματος.

Θα ήταν πλεονασμός να επαναλάβουμε το πώς αβαντζάρανε πολιτικάντηδες και δημοσιοκάφροι την Χ.Α. 

Αρκούμαστε μόνο να αναφέρουμε το θράσος και την υποκρισία του νέου Μωυσή που σήμερα δηλώνει “ικανοποιημένος” επειδή “νίκησε η Δημοκρατία” αφού το δικαστήριο “αναγνώρισε τον εγκληματικό χαρακτήρα της Χ.Α”.

Αναφερόμαστε στο ίδιο άτομο που παριστάνει τον πρωθυπουργό το οποίο πριν λίγο καιρό διακήρυττε ότι η ναζιστική συμμορία είναι σαν να μην υπάρχει και “η βία στην Ελλάδα προέρχεται αποκλειστικά από την Αριστερά'”.
Εδινε έτσι ο Μητσοτάκης τα περιθώρια στην εγκληματική συμμορία του Μιχαλολιάκου να πανηγυρίζει από την ιστοσελίδα της γιατί ο αρχηγός της Ν.Δ., προσχώρησε δημοσίως στο αφήγημα της.

Σήμερα ο πολιτικός απατεώνας ξέχασε τι έλεγε μέχρι χτες και προχωράει στο τροπάρι που απαιτούν οι πολιτικές σκοπιμότητες του. Μόνο που ξεχνά την ρήση: “scripta manent”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *