Εκτός από την πρεσβυτέρα υπάρχει και η… γαλαζιέρα

Eπί σχεδόν δύο ημέρες τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης μιλούσαν για παραίτηση του ΔΣ «δομής της Θεσσαλονίκης», χωρίς να προσδιορίζουν ούτε αν η δομή είναι κρατική ή ιδιωτική, ούτε το όνομα της δομής, ούτε το όνομα του/της επικεφαλής της. Δείτε την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας. Τον παπά και την παπαδιά τους διαπομπεύουν τόσες μέρες τώρα, αλλά η συγκεκριμένη δομή ήταν απλώς «μια δομή της Θεσσαλονίκης».

Πρόκειται για ηλιθιότητα, φυσικά. Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να μείνουν κρυφά. Αποκαλύφθηκε, λοιπόν, ότι πρόκειται για δομή αναπήρων του κρατικού Κέντρου Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας. Κρατικό οργανισμό που διηύθυνε η περιβόητη Βασιλική Νάκου. Περιβόητη γιατί η κα Νάκου, γαλάζια μέχρι το μεδούλι, είχε καταγγελθεί για παρατυπίες σε σχέση με τον εμβολιασμό, αλλά και για το συγκεκριμένο περιστατικό, για το οποίο τώρα την «παραίτησαν».

Εντεκα μήνες πέρασαν από τότε που οι γονείς 25χρονου ΑΜΕΑ κατήγγειλαν το θάνατό του μετά από ξυλοδαρμό. Τι έπρεπε να κάνει η λαλίστατη Δόμνα Μιχαηλίδου; Να απομακρύνει αμέσως την Νάκου και το υπόλοιπο ΔΣ, έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα, που ήταν και εισαγγελική (ούτε φωνή ούτε ακρόαση μετά από 11 μήνες) και από τη λεγόμενη Εθνική Αρχή Διαφάνειας. Οχι μόνο δεν την απομάκρυνε, αλλά την άφησε στο πόστο της και αντιμετώπιζε ως κυματοθραύστης τα κύματα των καταγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα και τις ημέρες της Νάκου. Είναι δυνατόν ν’ αφήνεις τον ελεγχόμενο στη θέση του, για να μπορεί να εξαφανίζει στοιχεία και να «τακτοποιεί» τα πράγματα;

«Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία της έρευνας, ζητήθηκε σήμερα και ελήφθη η παραίτηση του συνόλου των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της δομής», γράφει τώρα η Μιχαηλίδου. Αλήθεια, όταν ξεκίνησε η έρευνα, δεν ίσχυε αυτό; Τότε δεν υπήρχε ανάγκη να «διευκολυνθεί η διαδικασία της έρευνας»;

Επί τη ευκαιρία, να πούμε σε κάτι παπαγαλάκια που τιτιβίζουν ότι «την έδιωξε η Δόμνα», ότι καλά θα κάνουν να το βουλώσουν. Για δείτε την παρακάτω ανάρτηση της Νάκου, που συνοδεύει το τρυφερό ενσταντανέ της με τη Δόμνα, με γαλάζια καρδούλα. Ξέρετε πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία; Είτε στις 31 Οκτώβρη είτε την 1η Νοέμβρη του 2022. Ούτε μήνας δεν πέρασε!

Δείτε κι άλλη μια φωτογραφία της Νάκου με τη Δόμνα, τραβηγμένη τον Ιούνη του 2020. Σαν να διαφήμιζαν οδοντόκρεμα…

Υπάρχουν και χειρότερα, βέβαια. Οχι μόνο δεν έδιωξαν τη Νάκου αμέσως μόλις έγιναν οι καταγγελίες σε βάρος της, πριν από έντεκα μήνες, αλλά της ανανέωσαν τη θητεία για άλλα τρία χρόνια! Η Νάκου ανακοίνωσε περιχαρής το γεγονός, φροντίζοντας να ευχαριστήσει τον Μητσοτάκη. Αυτός ήταν το «βύσμα» της! Προσέξτε τη γαλάζια καρδούλα και την αφίσα από τότε που ήταν υποψήφια βουλευτίνα της ΝΔ.

Στις 22 Νοέμβρη έκανε η Νάκου την ανάρτηση για την ανανέωση της θητείας της για άλλα τρία χρόνια, στις 25 Νοέμβρη την «παραίτησαν», γιατί στο μεταξύ παραδόθηκε το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, που περιγράφει «σημεία και τέρατα» στην κρατική δομή που είχε μετατραπεί σε γαλάζιο μαγαζί.

Είναι αναμφισβήτητο ότι η Νάκου έχει δεσμούς με την «αγία οικογένεια». Δείτε και μια άλλη ανάρτησή της, με κόκκινη καρδούλα αυτή (τυχαίο ή υπάρχει συμβολισμός; Θα σας γελάσουμε).

Το συμπέρασμα θα το διατυπώσουμε με τη μορφή ερωτήματος: Υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν ότι ο Μητσοτάκης, η Μιχαηλίδου και όλη η υπόλοιπη καμαρίλα των α(χ)ρίστων έχουν την παραμικρή διάθεση να πατάξουν τη διαφθορά, την κονόμα, τις φιλάνθρωπες μπίζνες και όλα την υπόλοιπη σαπίλα στην οποία είναι βυθισμένο το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας, με τις ελάχιστες εξαθλιωμένες κρατικές δομές και τις άφθονες δομές των κάθε είδους ΜΚΟ;

Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

Μία απάντηση στο “Εκτός από την πρεσβυτέρα υπάρχει και η… γαλαζιέρα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *