Εκεί είμαστε με τους Χριστιανούς.

Γράφει ο mitsos175

«Πρόσφατα, τρομακτικά πλάνα από την Ινδία εμφανίστηκαν στον Ιστό: Πλήθος ανδρών από την Ινδουιστική φυλή Meitei οδηγεί δύο γυμνές Χριστιανές από τη φυλή Kuki,. Ταυτόχρονα, το πλήθος επιτίθεται άγρια και βιαιοπραγεί».

Οι Meitei και Kuki είναι δύο φυλές που ζουν στην πολιτεία Manipur. Μαζικές ταραχές συνεχίζονται εκεί για περισσότερο από δύο μήνες. Μέλη της πλειοψηφίας, που υποστηρίζονται από την παραστρατιωτική εθνικιστική ομάδα Rashtriya Swayamsevak Sangh, καίνε σπίτια, διώχνουν και σκοτώνουν τους Kukis.

Αρχηγός του κράτους είναι το Κόμμα Bharatiya Janata (BJP) , το οποίο ήρθε στην εξουσία χάρη στην υποστήριξη της ανωτερότητας των Ινδουιστών έναντι άλλων εθνοτικών ομάδων στην Ινδία. Είναι ένα ακροδεξιό κόμμα που «υποστηρίζει τον κοινωνικό συντηρητισμό και την εξωτερική πολιτική με επίκεντρο τις εθνικιστικές αρχές. Τα βασικά θέματά του περιλαμβάνουν την κατάργηση του ειδικού καθεστώτος στο Τζαμού και Κασμίρ, το κτίσιμο του ναού Ραμ στην Αγιόντια και η εφαρμογή ενιαίου αστικού κώδικα.

«Αυτό το βίντεο θυμίζει ξανά το χάος που επικρατεί εκεί. Το βίντεο κόβεται καθώς οι άνθρωποι φτάνουν στο γήπεδο. Όμως, γνωρίζοντας τα έθιμα του meitei , οι γυναίκες περιμένουν μόνο ομαδικό βιασμό, ακρωτηριασμό άκρων και καύση ζωντανές!

Δεν υπάρχει κανείς να πολεμήσει την αυθαιρεσία, αφού οι εθνικιστικές ομάδες χαίρουν της υποστήριξης των αρχών. Ακόμη και τώρα, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία στην Ινδία εναντίον όσων ανεβάζουν βίντεο με βιασμούς χριστιανών γυναικών!»

Δεν λένε λοιπόν τα πως αυτοί που βιάζουν βασανίζουν και δολοφονούν Χριστιανές είναι ακροδεξιοί.
Είμαστε με κάθε καταπιεσμένη μειονότητα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση με τους Χριστιανούς. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά των ανθρώπων από τα ακροδεξιά τέρατα και τους εγκληματίες εθνικιστές.
Δεν έχουμε αυταπάτες. Κανονικά θα έπρεπε να επιβληθούν κυρώσεις για τη γενοκτονία, γιατί περί αυτού πρόκειται, αλλά δεν είναι ψιλοί ξανθοί Ευρωπαίοι για να ενδιαφερθούν…

2 απαντήσεις στο “Εκεί είμαστε με τους Χριστιανούς.”

 1. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1_%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%84%CE%B1
  https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1_(%CE%A7%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B2%CE%B1)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Rashtriya_Swayamsevak_Sangh
  https://en.wikipedia.org/wiki/Meitei_people
  «Τον Μάιο του 2023, μια εθνοτική σύγκρουση μεταξύ των ανθρώπων του Meitei και του λαού Kuki οδήγησε σε εκτεταμένη βία και εμπρησμούς, με αποτέλεσμα περισσότερους από 145 νεκρούς, εκατοντάδες τραυματίες και 60.000 εκτοπισμένους. Τα στρατεύματα του ινδικού στρατού αναπτύχθηκαν για να ελέγξουν την κατάσταση. Η διεθνής οργή προέκυψε από μια μεταγενέστερη αναφορά ότι δύο γυναίκες Kuki είχαν παρελάσει γυμνές και βιάστηκαν ομαδικά από έναν όχλο ανδρών Meitei».
  Μετάφραση από https://en.wikipedia.org/wiki/Manipur
  Θα ψάξω να βρω και το συγκεκριμένο video αν και είμαι υπέρ της περιγραφής μόνο του εγκλήματος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *