Μεγάλη σημερινή αντιφασιστική διαδήλωση στην μνήμη του Παύλου

“Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί” και “Ωω χρυσαυγίτες, σας ταΐζουν εφοπλιστές, έξω σας πετάμε από όλες τις σχολές, από τα σχολεία και από τις γειτονιές”, ήταν κάποια από τα συνθήματα που δέσποσαν κάποια στην μεγάλη σημερινή αντιφασιστική διαδήλωση που έγινε με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα ναζιστικά τάγματα της Χρυσής Αυγής. Στην κορυφή της πορείας οι γονείς του Παύλου, ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου και φίλοι του Παύλου Φύσσα.

Η συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό από τον Σύλλογο Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας», που ανέτρεξε στους αγώνες που ξεδιπλώθηκαν την τελευταία δεκαετία. Από το βήμα της κινητοποίησης ο Σύλλογος κατήγγειλε την επανεμφάνιση φασιστικών μόρφωμάτων, την υποψηφιότητα καταδικασμένου ναζί στον Δήμο της Αθήνας.

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής στον χαιρετισμό που απεύθυνε τόνισε:

“Τι μπορούμε να πούμε ότι πυροδότησε η θυσία του Παύλου;
Πυροδότησε μια διαδικασία με την οποία μπορούμε να πούμε ότι αν σήμερα οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι μεγαλοεργολάβοι αποφασίσουν να ξαναβγάλουν τους φασίστες από τις τρύπες τους χιλιάδες Παύλοι θα τους περιμένουν για να τους ξαναστείλουν στις τρύπες τους “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *