Απορία για τον Μπέο, ο οποίος είχε αποκαλέσει «κοπρίτη» τον Κώστα Πελετίδη

Από αναγνώστη μας που υπογράφει ως “δημότης Πάτρας” λάβαμε και παραθέτουμε:

Αν ο δήμαρχος μας Κώστας Πελετίδης είχε κάνει τηλεοπτικές δηλώσεις: «Εγώ έχω μάθει σαν άνδρας τις διάφορες μου να τις λύνω με ξύλο. Εσείς λύστε τις με καλσόν… Τι να κάνουμε τώρα, να γίνουμε λουλούδες;», όπως έκανε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, πόσα έκτακτα τηλεοπτικά δελτία θα είχαν βγάλει ο Σκάι και τα υπόλοιπα Πετσοταϊσμένα κανάλια;

Αν μάλιστα είχε κάνει εγκωμιαστικές δηλώσεις ο Δημήτρης Κουτσούμπας για τον Πελετίδη, όπως έκανε ο Μητσοτάκης για τον Μπέο, όλοι οι δημοσιογράφοι θα είχαν ανέβει στα κάγκελα και θα ζητούσαν από το γραμματέα του ΚΚΕ να καταδικάσει τον εκλεκτό του.

Σήμερα όμως και μ αυτή την αλητεία του Μπέου είναι απλώς Κυριακή. Κι αν τα γράφω αυτά είναι γιατί θυμήθηκα ότι ο εκλεκτός του Μητσοτάκη, δήμαρχος Βόλου, είχε πριν κάποιο καιρό αποκαλέσει, εκτός από κομμουνιστή που είναι τιμή του και καμάρι του, τον Κώστα Πελετίδη και «κοπρίτη».

Μία απάντηση στο “Απορία για τον Μπέο, ο οποίος είχε αποκαλέσει «κοπρίτη» τον Κώστα Πελετίδη”

  1. Ο αναγνώστης σας δεν είναι “δημότης Πάτρας”. Είναι Έλληνας Πολίτης, από αυτούς που δεν ζουν στην άγνοια, από αυτούς που δεν τρώνε αμάσητη την προπαγάνδα, από αυτούς που περιμένει η πατρίδα μας καλύτερες μέρες.
    Εύγε δημότη της Πάτρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *