Με αφορμή μια σοκαριστική είδηση

Γράφει ο mitsos175

Εξαιρετικό το άρθρο «Γέννησε μια 13χρονη: Μια σοκαριστική είδηση» όπως είναι και εύστοχο το σχόλιο «Μα με τόσα θρησκευτικά στο σχολείο πως έγινε τέτοιο κακό;…», του το ακολούθησε στην παρουσία μας στο f/b.

Αν και είναι ρητορικό το ερώτημα τα θρησκευτικά έχουν σχέση με πολλές σοκαριστικές ειδήσεις. Πχ το σεξ με ανήλικα. Για αιώνες υπήρχε η συνήθεια να παντρεύονται οι άνθρωποι σε πολύ μικρή ηλικία με μεγάλες επιπτώσεις φυσικά στην ψυχοσωματική υγεία των ανηλίκων. Είναι γνωστό το ρεμπέτικο τραγούδι που της Ρόζας Εσκενάζυ που διατηρείτε, με διάφορες παραλλαγές μέχρι σήμερα: “12 χρονών κορίτσι χήρα πάει στην μάνα της

«Με παντρέψανε – τι τρέλα –
δώδεκα χρονών κοπέλα
δώδεκα χρονών κυρά…»

Τα έλεγε ο Σουρής εδώ και πολλά χρόνια.

Ένα άλλο που διδάσκει η θρησκεία είναι να κάνουμε πολλά παιδιά. Το πώς θα μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά, τι θα φάνε, δεν το λέει το αφήνει στους γονείς. Αν είναι άφραγκοι και τα παιδιά πεινάσουν έχει ο Θεός.
«Κι ενώ τώρα ημπορώ
τη ζωή μου να χαρώ
έχω δώδεκα μωρά»

Με τον άντρα της και μόνο όπως λέει παρακάτω το ποίημα. Χαρά στο κουράγιο τους.
Από αυτή την άποψη λοιπόν το κοριτσάκι έκανε αυτό που λέει η Παράδοση. Βέβαια έκανε και σεξ εκτός γάμου, το οποίο είναι «αμαρτία». Αν ήταν εντός γάμου, θα ήταν «ευλογία».
Γιατί η Εκκλησία ΑΕ καταδικάζει το σεξ εκτός γάμου, άρα και το προφυλακτικό. Κι εδώ πρέπει να πούμε πως τουλάχιστο κατά 75% η ανήλικη έκανε αυτά που διδάχτηκε στο σχολείο! Το μόνο που δεν έκανε ήταν να παντρευτεί (με θρησκευτικό γάμο φυσικά). Να πάρει κι ο παπάς το κατιτίς του.
Το άλλο φυσικά που παρατηρούμε είναι πως γεμίσαμε αρίστους και παρατηρητικούς. Καλά, ας πούμε πως οι γονείς, ήταν άσχετοι. Αλλά οι γιατροί δεν έκαναν εξετάσεις στο παιδί; Όσο για το νοσοκομείο δεν είχε ούτε τα απαραίτητα!

Ποιος να σκεφτεί πως ακόμα και παιδιά κάνουν σεξ, άλλα με τη θέλησή τους κι άλλα χωρίς τη θέλησή τους, πέφτοντας σε κυκλώματα νεοδημοκρατών δηλαδή καθαρμάτων και εγκληματιών;

Εμείς έχουμε μπολιτισμό, δεν γίνονται αυτά σε μας. Δεν υπάρχει περίπτωση Χριστιανός να βιάσει παιδάκι και να το αναγκάζει να πάει και με άλλους ανώμαλους σαν αυτόν. Υπάρχει περίπτωση να είναι ένας μπάτσος και νταβατζής; Υπάρχει, σε μια μακρινή χώρα που διαλύεται στην πρώτη βροχή.

Φυσικά είμαστε με το παιδί, έχει πολλά προβλήματα, αλλά να δούμε τι θα κάνει το κράτος και η Εκκλησία ΑΕ που μας λένε, κάντε «παιδιά». Προφανώς το κοριτσάκι θέλει εκτός από ψυχολογική και οικονομική στήριξη. Το μωρό έχει μεγάλες που δεν καλύπτονται με ψίχουλα. Γι αυτό και δεν κάνουμε παιδιά εμείς που είμαστε μεγαλύτεροι και ξέρουμε καλά αριθμητική.
Φυσικά η ανήλικη μαμά μπορούσε να το αποφύγει όλο αυτό. Αν υπήρχε σεξουαλική αγωγή στα σχολεία. Αλλά, όπως ξέρουμε από τα θρησκευτικά, παιδιά κάνουμε με τον κρίνο! Όποιος έχει άλλη γνώμη, είναι του σατανά εντάξει;

Όσο για άλλη βοήθεια ήδη πήρε στο νοσοκομείο. Ακτινογραφία που απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη και καθαρτικό! Δηλαδή τι άλλο να κάνουν; Να διορίσουν γιατρούς; Να φτιάξουν τα κτήρια; Να έχουν τα απαραίτητα υλικά; Τι είμαστε; Σοβιετία για να τα έχουμε αυτά;
Να σου ζήσει μικρή. Μη φοβάσαι. Έκανες έναν Έλληνα ή μια Ελληνίδα παραπάνω, όπως προστάζει το κράτος. Αυτό που παρ’ ολίγο να σε στείλει στο Θεό και σένα και το μωράκι σου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *