Μια άσκηση μνήμης για την υποψήφια δημοτική σύμβουλο του Μπακογιάνη, Κατερίνα Γκαγκάκη.

Παραπολιτικό το σχολιάκι αλλά είναι από τις περιπτώσεις που χρειάζεται να φρεσκάρουμε κάπως την μνήμη μας.

Πιθανόν να συναντήσατε στα διαδικτυακά μέσα αναφορές στην προεκλογική εκστρατεία της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου, με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, Κατερίνας Γκαγκάκη. Ιδιαίτερη προβολή μάλιστα έχει η προεκλογική ομιλία της “εκθαμβωτικής, κομψής και λαμπερής”, Κ. Γκαγκάκη στο Θέατρο Άλσος.

Ας μιλήσουμε, λοιπόν, κι εμείς γι’ αυτό το “εκθαμβωτικό” άτομο που στελεχώνει το ψηφοδέλτιο του Ντορογιού, κάνοντας μια άσκηση μνήμης.

Ηταν Νοέμβρη του 2019 όταν η Κατερίνα Γκαγκάκη, από τη θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων, δημιούργησε σάλο γιατί σε τηλεοπτική της εμφάνιση χασκογελούσε και έδειχνε να απολαμβάνει το άκουσμα μιας είδησης ότι τότε νεαρός είχε εκσπερματώσει στην πλάτη φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Μπροστά στην κατακραυγή που υπήρξε, η Γκαγκάκη δηλώνει την παραίτησή της, που γίνεται δεκτή απ’ τον Μπακογιάννη απ’ αυτό το αμειβόμενο πόστο.

Δεν περνάνε παρά 8 μήνες, η υπόθεση έχει εξαφανιστεί από την επικαιρότητα και ο Μπακογιάννης επαναφέρει την κανονικότητα. Δημιουργεί μια αχρείαστη θέση αντιδημάρχου, -την ονομάζει “Εξωστρέφερειας και Κοινωνίας των Πολιτών“-, μια αργομισθία δηλαδή, και διορίζει την Κατερίνα Γκαγκάκη. Ενα ρουσφέτι δηλαδή που κοστίζει στους δημότες της Αθήνας 2.137 ευρώ τον μήνα!

Δεν αμφιβάλλουμε καθόλου ότι σε λίγες μέρες θα βρεθούν αρκετά “δίποδα νεοδημοκρατικά ζώα” που θα ‘γραφε και ο σύντροφος mitsos175, και θα ξαναψηφίσουν την “κυρία” για να μην στερηθεί την αργομισθία της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *