Βελόπουλος και Σώρρας. – Εχουμε σωτηρία αδέλφια;

Σε ανύποπτο χρόνο – Ιούνης του 2019- είχαμε μια ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: Κ. Βελόπουλος: Ενας πολιτικάντης, πατριδοκάπηλος, χριστέμπορας, καταδικασμένος σαν απατεώνας μας αυτοσυστήνεται (Βίντεο).

Από τότε κύλισε αρκετό νερό στο αυλάκι και το μόρφωμα του Βελόπουλου, όχι απλώς δεν αποδείχτηκε φωτοβολίδα. όπως θα ανέμενε κάποιος, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα το οποίο επικαλείται μυστική δημοσκόπηση, παγιώνει την παρουσία του και γιγαντώνεται: Η Ελληνική Λύση που εμφανίζεται να εισπράττει σημαντικό ποσοστό από τους δυσαρεστημένους του Μητσοτάκη και ταυτόχρονα να απορροφά στο σύνολό τους τους Σπαρτιάτες (είχαν εξαϋλωθεί πριν από το σημερινό μπλόκο του Αρείου Πάγου), πάει για μεγάλο διψήφιο νούμερο, αναφέρει δημοσίευμα.

Σημειώναμε στην ανάρτηση που αναφέραμε: Με τον Βελόπουλο δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με έναν πολιτικό τσαρλατάνου ο οποίος λέει με την απίστευτη φυσιολογικότητα τις πιο απίστευτες παραδοξολογίες.
Μιλάμε για αναφορές του τύπου, ότι έχουν βασιμότητα οι ισχυρισμοί του απατεώνα Σώρρας ότι απέκτησε κάτι τρισεκατομμύρια δολάρια, πουλώντας διαστημική τεχνολογία στους Αμερικάνους που του είχαν δώσει οι … εξωγήινοι.

Με τον Κυριάκο Βελόπουλος έχουμε ακόμα κάτι πολύ πιο σημαντικό. Ο επικεφαλής της “Ελληνικής Λύσης” είναι ο μόνος αρχηγός ελληνικού πολιτικού κόμματος ο οποίος έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για ατιμωτικά αδικήματα.
Φέρνει δηλαδή και με την βούλα της αστικής δικαιοσύνης τον τίτλο του απατεώνα αφού έχει δικαστεί για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *