Είδατε τον Λιγνάδη ή τον Μίχο π.χ να οδηγούνται στον ανακριτή όπως ο Γ. Καλαϊτζίδης;

Σημειολογικά να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Καλαϊζίδης μεταφέρθηκε στα δικαστήρια των Ευελπίδων χαμογελαστός, αγέρωχος κάτω από τα συνθήματα των συγκεντρωμένων αλληλέγγυων του, “ακούστε το καλά ανθρωποφύλακες, κάτω τα χέρια απ’ τους αγωνιστές” και το “Το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά“.

Αλλωστε οι αγωνιστές κάθε φορά που οι κουκουλοφόροι της “αντιτρομοκρατικής” τους οδηγούν σε εντεταλμένο της δικαστικής εξουσίας δεν κοιτούν κάτω και δεν προσπαθούν να κρυφτούν. Αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα όπως είναι και αναλαμβάνουν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Στην συγκεκριμένη μάλιστα περίπτωση οι “πράξεις” μεταφράζονται σε ένα πόστ που έκανε στο διαδίκτυο το μέλος του Ρουβίκωνα κάτι που θεωρήθηκε αξιόποινη πράξη. Για το ρεπορτάζ να αναφέρουμε ότι το δικαστήριο πήρε αναβολή και καθορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 28/5.

Αυτή η φωτογραφία που παραθέτουμε μπορεί να μας βάλει και σε άλλες σκέψεις. Είδατε τον Λιγνάδη ή τον Μίχο καθώς και τα μέλη της εγκληματικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου να τα οδηγούν άντρες της “αντιτρομοκρατικής” στον ανακριτή φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα και με τα χέρια δεμένα πίσω; Φυσικά και όχι. Προφανώς αυτοί προέβησαν σε αδικήματα μικρότερης απαξίας απ’ ότι ο Γιώργος Καλαϊτζίδης.

Ασχετο: Την ίδια χρονική περίοδο ο Άρειος Πάγος άφησε ελεύθερο Αλβανό μαφιόζο εκτελεστή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *