Ζήνα Κουτσελίνη: Ενα άτομο αμόρφωτο, χυδαίο, που έχει κάνει την αθλιότητα επιστήμη. 

Δυστυχώς δεν επιδέχεται σουλούπωμα το μήνυμα που μας έστειλε φίλη αναγνώστρια της ιστοσελίδας μας, το οποίο σχολιάζει την τοποθέτηση που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Star.

Αγνοούσαμε το περιστατικό, το οποίο πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο και οργιστήκαμε και εμείς όπως η αναγνώστριά μας. Θα έπρεπε να είναι απίστευτο να εμφανίζεται γυναίκα δημοσιογράφος και να λέει ότι μια καριέρα ενός ανθρώπου που είναι στο ζενίθ, πλήττεται.

Πραγματικά η κατάθεση που έχει δώσει η 37χρονη δικηγόρος Σοφία Πολυζωγοπούλου, που σήμερα πέρασε το κατώφλι της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, για τον ξυλοδαρμό της, είναι ανατριχιαστική. «Κατάπινα τα αίματα και ένιωθα ότι πνίγομαι … Αιμορραγούσα και τον παρακαλούσα να με πάει στο νοσοκομείο και δεν θα έλεγα τίποτα», φέρεται να είπε, όπως διαβάζουμε στην ΕφΣυν. Και γι’ αυτόν τον εγκληματία κακοποιητή η δημοσιογράφος έδειξε την κατανόησή της … γιατί πλήττεται η καριέρα του.

Οταν η “λογική” των ΜΜΕ -σαν εμπορικά μαγαζιά που είναι- διέπεται στο να μας σερβίρει καθεστωτική προπαγάνδα, ανάκατη με “αίμα-σπέρμα”, είναι επόμενο να στελεχώνονται από ανάλογης ποιότητας άτομα, όπως είναι η συγκεκριμένη παρουσιάστρια. Ενα άτομο αμόρφωτο, χυδαίο, που έχει κάνει την αθλιότητα επιστήμη. 
Να πάρουμε υπ’ όψιν μας επίσης ότι εκπομπές όμως αυτή που παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη έχουν σαν αποστολή να διαμορφώνουν προσωπικότητες και πρότυπα όπως ακριβώς θέλει το πολιτικό σύστημα.

Μία απάντηση στο “Ζήνα Κουτσελίνη: Ενα άτομο αμόρφωτο, χυδαίο, που έχει κάνει την αθλιότητα επιστήμη. ”

  1. Η κουτσελινη φαίνεται ότι γουστάρει να πέφτει από τις σκάλες.
    Ας την σπρώξει κάποιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *