Μια σκηνή από τον αστικό κυβερνητικό θίασο. Ο Βελόπουλος διέγραψε τον βουλευτή του Π. Σαράκη.

Σε ανύποπτο χρόνο – Ιούνης του 2019- είχαμε μια ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: Κ. Βελόπουλος: Ενας πολιτικάντης, πατριδοκάπηλος, χριστέμπορας, καταδικασμένος σαν απατεώνας μας αυτοσυστήνεται (Βίντεο). Φέρνει δηλαδή και με την βούλα της αστικής δικαιοσύνης τον τίτλο του απατεώνα αφού έχει δικαστεί για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση.

Από τότε κύλισε αρκετό νερό στο αυλάκι και το μόρφωμα του Βελόπουλου, όχι απλώς δεν αποδείχτηκε φωτοβολίδα. όπως θα ανέμενε κάποιος, αλλά και γιγαντώνεται, όπως είδαμε και στις τελευταίες ευρωεκλογές.

Σημειώναμε στην ανάρτηση που αναφέραμε: Με τον Βελόπουλο δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με έναν πολιτικό τσαρλατάνου ο οποίος λέει με την απίστευτη φυσιολογικότητα τις πιο απίστευτες παραδοξολογίες.
Μιλάμε για αναφορές του τύπου, ότι έχουν βασιμότητα οι ισχυρισμοί του απατεώνα Σώρρας ότι απέκτησε κάτι τρισεκατομμύρια δολάρια, πουλώντας διαστημική τεχνολογία στους Αμερικάνους που του είχαν δώσει οι … εξωγήινοι.

Πάμε τώρα στην περίπτωση του Παύλου Σαράκη. Γνωστός «πανελίστας» στην εκπομπή του Ακη Παυλόπουλου, και απ’ τους αγαπημένους καλεσμένους του Στέφανου Χίου, τότε που είχε την ανεπανάληπτη τηλεοπτική εκπομπή «Μακελειό». Υπήρξε πολιτευτής του Καμένου πριν καταλήξει πάλι στην Ν.Δ. (Για να διαγραφεί απ’ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν ανέλαβε την υπεράσπιση Κασιδιάρη).

Τώρα πώς βρέθηκε αυτό το γελοίο άτομο να χειρίζεται σοβαρές νομικές υποθέσεις είναι ένα ερωτηματικό, ενώ τα κριτήρια που πήρε υπ’ όψιν του ο Βελόπουλος για να τον αναδείξει μοναδικό βουλευτή επικρατείας του κόμματος του μπορεί να τα υποθέσουμε.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι με εντολή του Κυριάκου Βελόπουλου διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης, ο Π. Σαράκης με την κατηγορία ότι είναι «μασόνος» και «εντολοδόχος ξένων κέντρων» και αναφέρουν ότι στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια, και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων.

Από την πλευρά του ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής υποστήριζε ότι δέχεται εκβιασμό από την ηγεσία του κόμματος για να παραδώσει την έδρα του. Γι’ αυτόν τον λόγο ο κ. Σαράκης είχε κάνει σχετικές αναφορές στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Κι αυτό μια σκηνή από τον αστικό κυβερνητικό θίασο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *