Ο ΓΑΠ πέφτει – το χρηματιστήριο ανεβαίνει – το λαικό κίνημα…κάθεται μπροστά στο PC αντί να τους στείλει από εκεί που ήρθαν

Όπως λέγαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση μας πριν μια ώρα, οι μέρες του Γιωργάκη είναι μετρημέρες. Για την ακρίβεια, οι ώρες του Γιωργάκη είναι μετρημένες.
ΥΓ1: Γιατί το χρηματιστήριο της Ελλάδας ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ αυτή τη στιγμή; (Διότι η ντόπια ολιγαρχία απαλλάσσεται από τον κίνδυνο -για αυτήν- του δημοψηφίσματος)

ΥΓ2: Τώρα είναι που φαίνεται η “γύμνια” του λαικού κινήματος, καθώς είναι φανερή η ανάγκη για ανατροπή της άρχουσας τάξης, αλλά είναι εξίσου φανερό ότι ο λαός είναι ακόμα ανοργάνωτος. Ετσι, απλά κάθεται και παρακολουθεί περισσότερο τα γεγονότα, αφήνοντας στις διάφορες “φατρίες” της άρχουσας τάξης να πλακώνονται μεταξύ τους, για το ποιος θα κάνει κουμάντο από εδώ και πέρα.

Δυστυχώς, όλες αυτές οι φατρίες έχουν στο μυαλό τους το ίδιο πράγμα, σε διάφορες παραλλαγές: Το πώς θα μας ρημάξουν (παρεμπιπτόντως, σήμερα είδα ότι ο Βενιζέλος βγήκε από το νοσοκομείο -“θεραπεύτηκε” φαίνεται. Και μάλιστα άλλαξε και γνώμη για το δημοψήφισμα, που πριν την “ασθένεια” του το υποστήριζε “ένθερμα”).

ΤΩΡΑ είναι λοιπόν η ώρα για το λαό να εξεγερθεί και να διεκδικήσει και αυτός την εξουσία, με βάση τα δικά του συμφέροντα (στάση πληρωμών, έξοδο από ευρώ, κτλ, κτλ, κτλ). Τα περιθώρια (χρονικά και πολιτικά) είναι στενά. Μπορεί να το κάνει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *