
Ασχετα τι γνώμη έχει κανείς για την πολύχρονη προσωπική και καλλιτεχνική παρουσία της Μαρινέλλας, αυτή την στιγμή και εντελώς ανθρώπινα δεν μπορεί να μην της ευχηθεί τα καλύτερα για την αίσια κατάληξη του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.
Και μόνο που αυτή η τραγουδίστρια στα 86 της χρόνια είχε την δύναμη να πραγματοποιήσει στο Ηρώδειο, συναυλία-αφιέρωμα στην καριέρα της («Μια παράσταση με την ψυχή, τη δύναμη της φωνής και της ερμηνείας τής μιας και μοναδικής, Μαρινέλλας. Μια παράσταση κορύφωση της σπουδαίας μουσικής διαδρομής της», έλεγε το πρόγραμμα του live) είναι άξια θαυμασμού.
Το γεγονός ότι στην διάρκεια της συναυλίας κατέρρευσε και τώρα νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία στη ΜΕΘ του ιδιωτικού θεραπευτηρίου «Υγεία», είναι ένα μάθημα για όλους/ες να κάνουμε αυτό που αγαπάμε μέχρι την τελευταία μας στιγμή, αν κρίνουμε ότι έχουμε την δυνατότητα.
Να ευχηθούμε στην μάχη ζωής που δίνει η Μαρινέλλα να βγει νικήτρια.
Υ.Γ: Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κάποιοι θεώρησαν σκόπιμο να αναρτήσουν το βίντεο με την κατάρρευση της Μαρινέλλας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

0 Comments