
Του Γ.Γ.
Εχοντας λάβει κάποια προσωπικά μηνύματα για το άρθρο μου που τιτλοφορούσα: “Μιλώντας για την Νατάσα Γιάμαλη και τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ“, που επικεντρωνόταν σε κάποια ερωτήματα, όπως π.χ., πώς γίνεται πλουτοκράτες να δίνουν βήμα στα ΜΜΕ που είναι ιδιοκτήτες, σε δημοσιογράφους με αριστερό προσανατολισμό, ανέσυρα από το αρχείο μας και παραθέτω μια εκπομπή του διαδικτυακού μας σταθμού, που είχε μεταδοθεί τον Φλεβάρη του 2017.
Η μεγάλη χρονική απόσταση από τότε που ηχογραφήθηκε η παρακάτω εκπομπή δεν της μειώνει στο παραμικρό την επικαιρότητά της.
Νομίζω ότι αξίζει να αφιερώσετε λιγότερο από μια ώρα για να ακούσετε μια εκπομπή, που θα την χαρακτήριζα συλλεκτική. Στέκεται στον πυρήνα του θέματος που δεν είναι άλλο παρά η εμπορευματοποίηση της “είδησης” από τους βαρόνους των ΜΜΕ,
Η επιμέλεια των κειμένων είναι δικιά μου και στο μικρόφωνο η συντρόφισσα Σ.

0 Comments