Τα παραμύθια του Ριζοσπάστη

«Συνειδητή ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ-ΑΝΥΠΑΚΟΗ στην πολιτική εισβολής των επιχειρήσεων στις Σχολές». Μ’ αυτό τον τίτλο κυκλοφορεί ο σημερινός «Ριζοσπάστης».

Μεγάλα λόγια χωρίς κανένα πρακτικό αντίκρισμα για να παραμυθιάζει τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Και δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε καν για να τεκμηριώσουμε την άποψη μας. Αρκεί να αναφέρουμε πως αντιμετώπισε την ομιλία της Παπαρήγα ο Καραμανλής στην χθεσινή συζήτηση στην βουλή.

Τόνισε ο πρωθυπουργός:
«Είναι γεγονός -και είναι απόλυτα σαφές- ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα βρίσκεται σε άλλη ιδεολογική και πολιτική αφετηρία. Και θέλω από την αρχή να υπογραμμίσω ότι είναι εμφανής η διαφοροποίησή του από τα ακραία μικροσύνολα που επιδιώκουν να καταλύσουν τη δημοκρατία στα πανεπιστήμια και να απαξιώσουν τα δημόσια Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Όλοι αναγνωρίζουν ότι δεν κρύβεται, δεν μεταμορφώνεται, δεν δραπετεύει, όπως κάνουν άλλοι».

Αλλά και στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση του Alter βγήκε ο εκπρόσωπος της ΔΑΠ στο Παν/μιο Πειραιά και ευχαρίστησε δημόσια την ΚΝΕ για την «υπεύθυνη στάση» που έχει στα πανεπιστήμια.

Χρειάζονται σχόλια; Ισως μόνο μια ρήση του Β. Ι. Λένιν: “Όταν σε κολακεύει ο ταξικός σου εχθρός, τότε κάπου έχεις κάνει λάθος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *