Οι “απόκληροι” αυτού του κόσμου

“Οι μετανάστες δεν ήρθαν με την θέλησή τους στη χώρα μας, δεν ήρθαν για τουρισμό. Τους έφεραν εδώ, αναγκαστικά οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., η εγκληματική δράση του κεφαλαίου”, σημειώνει, πολύ σωστά σε ανακοίνωσή της, η κομματική οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ.

Με αφορμή την σημερινή συγκέντρωση μεταναστών το μπλογκ «με άποψη» αναφέρει: Για πρώτη φορά σήμερα είδαμε τόσο μεγάλη διαδήλωση μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας.

Αφορμή μπορεί να αποτέλεσε η ενέργεια ενός μπάτσου που έσκισε και ποδοπάτησε το Κοράνι, η οργή όμως που ξεχείλισε στην σημερινή τους συγκέντρωση προέρχεται από την βάρβαρη εκμετάλλευση που υφίστανται από τους εργοδότες τους, τις άθλιες συνθήκες στις οποίες διαβιώνουν, στο ανελέητο κυνηγητό που υφίστανται απ’ τις δυνάμεις καταστολής.

Τα επεισόδια που είδαμε να προκαλούνται με πρωταγωνιστές μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας μόνο σε χώρες του εξωτερικού τα έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα.

Μια πολιτική που καταπιέζει και εκμεταλλεύεται βάρβαρα τους «απόκληρους» αυτού του κόσμου θα έχει και τις αντιδράσεις που τις αξίζουν.

Μία απάντηση στο “Οι “απόκληροι” αυτού του κόσμου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *