Κι αν ανοίξουν το στόμα τους;

Το ότι γίνετε ο κακός χαμός στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας το διαπιστώνει όποιος παρακολουθεί έστω και επιφανειακά τα πολιτικά τεκταινόμενα.
Συνέπεια κι αυτό γιατί η κουτάλα της εξουσίας έχει σύντομη ημερομηνία λήξης για την Ν.Δ

Την μια βγαίνει και δηλώνει ο πρώην γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. Νίκος Καραχάλιος, ότι μετά τις ευρωεκλογές θα δώσει μια συνέντευξη όπου θα μιλήσει για πολλούς και για πολλά.
Βλέπετε, ο τύπος δεν μπορεί να χωνέψει ακόμα τον τρόπο με τον οποίον τον σουτάρισαν από τη Ρηγίλλης και πιθανόν να ετοιμάζετε να βρει πολιτική στέγη στην αγκαλιά του Καρατζαφέρη.

Την άλλη ο Πέτρος Δούκας που η ηγεσία της Ν.Δ σκοπεύει να τον στείλει στα αζήτητα, λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου –κι απ’ ότι φαίνετε ο κουμπάρος του Μ. Εβερτ δεν μπορεί να τον σώσει, προχωράει ένα βήμα παραπάνω αφήνοντας ολοφάνερα μπηχτές για την ηγετική ομάδα της Ν.Δ: «Κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες σε άλλους για να καλύψουν όχι μόνο την δική τους πολιτική ανυπαρξία, αλλά και τις μπίζνες που κάνουν μέλη των οικογενειών τους, χάρη στη θέση τους στο κόμμα. Οι μάχες δεν κερδίζονται από ανθρωπάκια που ψάχνουν Ιθαγένειες για να επιβιώσουν οι ίδιοι», δηλώνει.

Θα έχει ενδιαφέρον να μας πει σε ποια «ανθρωπάκια» αναφέρετε που κάνουν «μπίζνες» εκμεταλλευόμενοι την «θέση τους στο κόμμα». Αν και σε μας πιο πολύ σαν εκβιασμός του Π. Δούκα προς την ηγεσία της Ν.Δ να ξαναβρεθεί στις εκλογικές λίστες της Ν.Δ μας ακούγεται αυτή η δήλωση, δεν πρέπει να αποκλείουμε να ανοίξουν στόματα και να αποκαλυφθούν και άλλα «σεμνά και ταπεινά» πεπραγμένα πρωτοκλασάτων στελεχών της Ν.Δ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *