Γ. Δημαράς: Πολιτικός σαλτιμπάγκος, τυχοδιώκτης και καιροσκόπος

Ο Γ, Δημαράς δεν είναι παρά ένας πολιτικός σαλτιμπάγκος. Ο τυχοδιωκτισμός, το παρασκήνιο, και οι συμφωνίες χωρίς αρχές είναι μερικά απ’ τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν. Να αναφέρουμε την δημόσια δήλωση που είχε κάνει όταν διαφώνησε με το ΠΑΣΟΚ ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής; Τα αλισβερίσια που είχε με την Ν.Δ αναζητώντας πολιτική επιβίωση; Την κατηγορηματική του δήλωση ότι δεν θα συνεργαστεί με το κόμμα του Καμμένου; Ότι αφού δεν του βγήκε η συνεργασία που επιδίωκε αρχικά με το πολιτικό μόρφωμα του Κουβέλη και μετά με τον Συν/Σύριζα έκανε γαργάρα με ταβανόπροκες τις περασμένες δηλώσεις του και τώρα προσπαθεί να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο, δείχνοντας ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά από ένα πρεζόνι της εξουσίας;

Δεν έχει νόημα να το κάνουμε. Αλλωστε η «συνέπεια» λόγω και έργων διακρίνει όλους τους αστούς πολιτικούς.

Αυτό πάντως που εντυπωσιάζει στον Γιάννη Δημαρά είναι το θράσος του, όπως αυτό βγήκε σήμερα στην συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Χατζηνικολάου. Θέλησε να παρουσιάσει την συνεργασία του «Αρματος Πολιτών» με το πολιτικό μόρφωμα του Καμμένου σαν συλλογική απόφαση τονίζοντας ότι «οι μόνοι που διαφώνησαν ήταν δυο-τρία άτομα».

Και δεν θα είχαμε λόγω να τον αμφισβητήσουμε αν χτες δεν είχε ρθεί στο μαιηλ μας μια ανακοίνωση που υπογράφεται από την πλειοψηφία των μελών της Πολιτικής Γραμματείας Άρματος Πολιτών που ρίχνει χοντρή ροχάλα στις πολιτικάντιδες καντρίλιες του Γ. Δημαρά.

Την παραθέτουμε για να δείξουμε πόσο φερέγγυο και αξιόπιστο άτομο είναι το νέο στέλεχος του πολιτικού μορφώματος Καμμένου:

Καταδικάζουμε την απόφαση της ισχνής μειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας και του προέδρου του Παν. Άρματος Πολιτών, Γιάννη Δημαρά, με την οποία θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο.

Το μόνο που καταφέρνει ο κ. Δημαράς πηγαίνοντας στο κόμμα του Καμμένου είναι να πάρει μαζί του, το άρμα χωρίς τις ρόδες και τα άλογα, το οποίο είχαν τιμήσει με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές στην Αττική οι πολίτες με 230.000 ψήφους.

Η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας, η Νεολαία και η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών και των μελών του κόμματος στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα ανακοινώσουν αύριο την απόφασή τους. Η κατεύθυνση της οποίας βασίζεται στις αρχές και τις αξίες που δημιούργησαν το Άρμα Πολιτών, καθώς και στις πρόσφατες αλλεπάλληλες αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας, τις οποίες παρέκαμψε και αγνόησε ο κ. Δημαράς.

Εξάλλου στις 28/3/2012 υπήρξε σχετική ανακοίνωση του κόμματος που αναφερόταν ρητά η απόφαση για συγκρότηση Αντιμνημονιακού Μετώπου προοδευτικής κατεύθυνσης για να απελευθερωθεί η χώρα από τα δεσμά της κρίσης στην οποία την βύθισε το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο. Στην ίδια ανακοίνωση αναφερόταν ότι απορρίπτεται κάθε σενάριο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Το Άρμα Πολιτών το δημιουργήσαμε για να έχει ο λαός μας ζωή με ιδανικά και όχι επιβίωση με δανεικά, και δεν συμπράττουμε στην διάσωση πρώην βουλευτών της ΝΔ που διεκδικούν με νεοφιλελεύθερο «αντιμνημονιακό» μανδύα να διασώσουν την δική τους «πατρίδα» χωρίς να διασώζουν την Ελλάδα και το λαό.

Την ανακοίνωση υπογράφουν:

Παναγούλης Στάθης, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών,
Αθανασίου Νάσος , περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών
Τασιόπουλος Σταύρος, υπεύθυνος Νεολαίας
Χαλαζιάς Αλέξης, μέλος πολιτικής γραμματείας
Κοντονάσιος Σωτήρης, μέλος πολιτικής γραμματείας
Σιδηρόπουλος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας
Καραχάλιος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας
Ζαβιτσάνος Σπύρος,μέλος πολιτικής γραμματείας
Γεννιά Γεωργία, μέλος πολιτικής γραμματείας
Διομήδης Στάθης, μέλος πολιτικής γραμματείας

Πηγή: http://tsak-giorgis.blogspot.com/2012/04/blog-post_444.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *