Γιατί η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και το DEFENCENET.GR προωθούν την ναζιστική Χρυσή Αυγή;

Αναμφίβολα, όποιος ασχοληθεί λίγο στο ίντερνετ και αναζητήσει στοιχεία για τη Χρυσή Αυγή, εύκολα διαμορφώνει μια εικόνα για αυτή: Ναζιστική Οργάνωση, με ακραία εθνικιστικά-ρατσιστικά-μιλιταριστικά χαρακτηριστικά, με μηδενιστικό περιεχόμενο στην κριτική της στο αστικό πολιτικό σύστημα, εχθρική προς την Αριστερά και το εργατικό κίνημα, με αναφορές στο Ναζιστικό παρελθόν και πρότυπα τον Χίτλερ και τον Γκέμπελς, με εμετικές αναφορές στους Εβραίους, ενώ ο τονισμός του αρχαιοελληνικού παρελθόντος ντύνει τη θεωρία περί Υπερούσιου λαού, που φυσικά πρέπει να διατηρήσει τη Φυλετική του Καθαρότητα»!

Και αν αυτό είναι το ιδεολογικό στίγμα, εύκολα συμπεραίνει κανείς γιατί εκδηλώνεται η ολοένα συχνότερη δολοφονική δράση των ναζιστικών αυτών συμμοριών εις βάρος αθώων και ανυποψίαστων μεταναστών, που τους στέλνουν στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα και τους κατακλέβουν. Η τραμπούκικη-μαφιόζικη δράση κατά της αριστεράς, που γνώρισε ιδιαίτερη έξαρση σε όλη την προεκλογική περίοδο. Οι επιθέσεις κατά μαθητικών καταλήψεων, φοιτητικών κινητοποιήσεων και εργατικών διαδηλώσεων, πάντα υπό την ανοχή και συνεργασία της αστυνομίας. Στα παραπάνω, ας προσθέσουμε τις συλλήψεις πρωτοκλασάτων ναζιστών για δολοφονίες ως επαγγελματίες εκτελεστές και για ληστείες, οι καταγγελίες για εκβιασμούς και εμπλοκή με κυκλώματα της νύχτας.

Γεγονότα, που προκάλεσαν την καταδίκη όχι μόνο της Αριστεράς και των κοινωνικών κινημάτων, καθώς καθημερινά εκδηλώνονται αντιναζιστικές-αντιρατσιστικές κινητοποιήσεις, αλλά και την αντίδραση τοπικών κοινωνιών που βλέποντας το φασισμό να ξεπροβάλλει, του γυρίζουν την πλάτη, του απαγορεύουν την πολιτική παρέμβαση: χαρακτηριστικά τα όσα συνέβησαν στη Βιάννο, στην Αλικαρνασσό της Κρήτης, στο Χαλάνδρι κλπ.

Πρόκειται για συμβάντα που ολοένα συχνότερα απασχολούν τον Τύπο και τα ηλεκτρονικά μέσα, αλλά φαίνεται η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και το DEFENCENET.GR επιλέγει να αποσιωπήσει. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα μιλιταριστικά μέσα έχουν αναλάβει να κάνουν ιδεολογικό λίφτινγκ στους ναζιστές και να τους παρουσιάσουν ως «Εθνικό Κόμμα»! Δείτε τα παρακάτω πρόσφατα αποσπάσματα από το defencenet.gr, μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα:

  • 4 Μαρτίου 2012. «το εθνικό κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»
  • 14 Μαρτίου 2012 «το εθνικό κόμμα της “Χρυσής Αυγής”». Στο ίδιο και συμβουλές: Η “Χρυσή Αυγή”, ένα κόμμα που ακόμα και σήμερα προσπαθεί να “ενηλικιωθεί”, περνώντας από την φάση του πολιτικού σχηματισμού διαμαρτυρίας, σε ένα κόμμα ευρύτερης αποδοχής (και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αμβλύνει ορισμένες πολιτικές του θέσεις), εν τούτοις οι ψηφοφόροι όπως δείχνουν και τα πανελλαδικές δημοσκοπήσεις, επιβραβεύουν την “καθαρότητα” και την πρακτικότητα των θέσεων της
  • 14 Μαρτίου 2012 « του εθνικού κόμματος της “Χρυσής Αυγής”» 
  • 22 Μαρτίου 2012. Αναμετάδοση συνέντευξης του προέδρου της Χρυσής Αυγής
  • 22 Μαρτίου 2012. «το εθνικό κόμμα της Χρυσής Αυγής»
  • 22 Μαρτίου 2012. Υπεράσπιση της Χρυσής Αυγής από το site στην επίθεση εναντίον της από τον Γ. Καρατζαφέρη και τον Γ. Παπακωνσταντίνου
  • 23 Μαρτίου 2012. «το εθνικό κόμμα της Χρυσής Αυγής»

Πραγματικά, η προβολή της Χρυσής  Αυγής των οπαδών του Χίτλερ και του Γκέμπελς ως «εθνικό κόμμα» είναι αφενός γελοία, αφετέρου επικίνδυνη γιατί επιχειρεί ένα τσουβάλιασμα όλων των άλλων πολιτικών εκφράσεων στο Νεοταξικό Μπλοκ, αφαιρώντας τη δυνατότητα της πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά κυρίως αποκρύπτοντας τα στυγνά ταξικά συμφέροντα του αστικού κατεστημένου που εκπροσωπούν οι διώκτες του εργατικού κινήματος και της αντικαπιταλιστικής αμφισβήτησης. Και αυτό που μένει είναι το δίλημμα: «Χρυσή Αυγή ή Θάνατος».  Έ, και σε αυτό, οι ναζιστές έχουν εμπειρία.

Όμως, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και  defence net.gr  έχουν προλάβει να συμμετέχουν και αυτοί στην καλλιέργεια του μίσους κατά των μεταναστών, που διαμονοποιούνται και παρουσιάζονται ως κλέφτες, απατεώνες, βιαστές (καθημερινά τα δημοσιεύματα τους), αφαιρώντας ουσιαστικά από το μετανάστη την ανθρώπινη διάσταση. Πλέον μένει ο λαθρομετανάστης που ευθύνεται για την αύξηση της εγκληματικότητας. Ακολουθεί βεβαίως η προβολή του εμετικού περιεχομένου και της τραμπούκικης δράσης της Χρυσής Αυγής:

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τη λαθρομετανάστευση (δημοσίευμα 2/4/2012)  Ανέκαθεν θεωρούσαμε ότι οι κυβερνήσεις ήταν απρόθυμες να βρουν και να προσφέρουν λύσεις στο πολύ σημαντικό κοινωνικό πρόβλημα των λαθρομεταναστών και όλων των συμπαρομαρτούντων θεμάτων που ανέκυψαν (αρρώστιες, παραεμπόριο, εγκληματικότητα κ.λπ.). [.]Η κοινωνική πραγματικότητα των τελευταίων ετών, όπως την βιώνουν οι Έλληνες των μεγαλουπόλεων, έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τον γυάλινο κόσμο που παρουσιάζουν τα μέσα μαζικής «ενημέρωσης». Από την μία πλευρά η κοινωνική πραγματικότητα με ληστείες, ξυλοδαρμούς, βιασμούς, δολοφονίες Ελλήνων. από την άλλη η προπαγανδιστική πλημμυρίδα των Μ.Μ.Ε. υπέρ πάσης φύσεως αλλοδαπού στοιχείου, ανεξαρτήτως ποινικού μητρώου.[.] Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή θέλει να καταστήσει σαφές στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων ότι, αν δεν υπάρξει δυναμική αντίδραση στα σχέδια των κυβερνώντων, οι τοπικές και περιφερειακές διοικήσεις -συν τω χρόνω- θα υποκύψουν αμαχητί. Επισημαίνουμε ότι κανένα πολιτικό κόμμα δεν έχει την βούληση και την θέληση να λύσει αυτό το μείζον κοινωνικό πρόβλημα, ακόμη και απ’ τις αποκαλούμενες «πατριωτικές δυνάμεις», που το χρησιμοποιούν μόνον ως προεκλογικό εργαλείο. Εμείς, από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε την μάχη για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες και δεν θα σταματήσουμε μέχρι την τελική νίκη. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Επίσης, δημοσίευμα στις 2 Απριλίου 2012 στο defencenet.gr “Τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που προκαλεί η κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας, κάνουν τους κατοίκους της να αναζητούν προστάτες και να στρέφονται στη Χρυσή Αυγή, κυρίως για να νιώσουν ασφάλεια. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», κάθε μέρα, όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, από «προβληματικές» γειτονιές του κέντρου, απευθύνονται στη Χρυσή Αυγή, ζητώντας προστασία”.

Έτσι μπαίνει μια άλλη παράμετρος στην προσέγγιση μας, καθώς ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και defencenet.gr δεν αναπαράγουν μόνο, σχεδόν καθημερινά, τα δελτία τύπου και τις διάφορες εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, αλλά τονίζουν και οποιαδήποτε άλλη αναφορά γίνεται στο σύνολο του καθεστωτικού τύπου, ελληνικού και διεθνούς.

Αφιέρωμα στη Χρυσή Αυγή από τους New York Times (14/4/2012) Αυτή την φορά ήταν η σειρά των New York Times να ασχοληθούν με τις ελληνικές εκλογές και πιο ειδικά με την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής ενός κόμματος που μέχρι πριν από μερικούς μήνες ήταν παντελώς άγνωστο στο εξωτερικό αλλά χάρις στη δραματική αύξηση της εγκληματικότητας και πιο ειδική της εγκληματικότητας που προέρχεται από τους αλλοδαπούς κατάφερε να σταθεροποιηθεί στις τελευταίες δημοσκοπήσεις σε ποσοστό άνω του 3% που εξασφαλίζει στο κόμμα την είσοδο του για πρώτη φορά στην Βουλή.

Τεράστιο ήταν το σπρώξιμο της Χρυσής Αυγής σε όλη την προεκλογική εκστρατεία που περιελάμβανε όχι μόνο την παρουσίαση του «έργου» της, αλλά επιπλέον τονίζονταν με ενθουσιώδη άρθρα η απήχηση της, χρησιμοποιώντας ακόμη και τέχνασμα, όπως η σύγκριση με το γαλλικό κόμμα της Λεπέν, με το οποίο βεβαίως διατηρεί πολύ μακρινές συγγένειες, ενώ δικαιολογούνταν και όλα τα παραστρατήματα της όπως η επίθεση στον Ευθυμίου, και παραποιούνταν η πραγματικότητα, όταν παρουσίαζαν τους συμμορίτες της Χρυσής Αυγής από θύτες-θύματα της πολιτικής έντασης. Ας δούμε όμως τα σχετικά κείμενα:

Χρυσή Αυγή: Λίστες νίκης σε όλη την Ελλάδα (19/4/2012)                         

Παρουσιάζονται το Σαββάτο οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα (19/4/2012)

Όλως τυχαίως, η παρουσίαση έγινε την 21 Απριλίου, επέτειο της Χούντας των Συνταγματαρχών!

Επέλαση των «σκληρών» της Δεξιάς: Χ.Α 6.3% (13/4/2012)

Defencenet.gr: η Χρυσή Αυγή προελαύνει προς το κοινοβούλιο» 

Ελπίζουν να επωφεληθούν από τη Χρυσή Αυγή και τις συγκεντρώσεις της (29/4/2012) Προκαλούν γιατί ξέρουν ότι μόνον έτσι ίσως ανεβάσουν τα ποσοστά τους και προσπαθούν να επωφεληθούν από την σύμπτωση των προεκλογικών συγκεντρώσεων της Χρυσής Αυγής με άλλες, όπως αυτή της ΝΔ στην ίδια περιοχή, στο Ηράκλειο Κρήτης. Για το λόγο αυτό αφήνουν να εννοηθεί ότι θα υπάρχουν δήθεν αυξημένα μέτρα ασφαλείας της ΕΛΑΣ.

Οι φωτογραφίες όμως δε δικαιολογούν τους ισχυρισμούς του defencenet.gr. Οι εκδηλώσεις των ΝΑΖΙ είναι άμαζες.

Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή; «Δεν θα επιτρέψουμε νοθεία» (30/4/2012) Το δημοσίευμα καταλήγει: “Τέλος, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των αποτελεσμάτων, θα είναι παρών νόμιμος εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος θα παρακολουθεί την κατάσταση και αν κριθεί σκόπιμο θα κάνει τις απαιτούμενες νόμιμες ενέργειες. Αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα απ’ αυτές τις ενέργειές του, θα αναλάβουν κάποιοι άλλοι να προβούν σε άλλες, πιο πειστικές ενέργειες” εννοώντας δημόσιες καταγγελίες.

Αυτό μήπως λέγεται απειλή;                

Εκλογικός θρίαμβος της γαλλικής Χρυσής Αυγής με 20! (22/4/2012) Εκλογικός θρίαμβος της … “γαλλικής” Χρυσής Αυγής, του κόμματος του Εθνικού Μετώπου, του οποίου η υποψήφια για την προεδρία Μαρί Λεπέν, κερδίζει το 20% των ψήφων στα πρώτα επίσημα αποτελέσματα, λίγο χαμηλότερα από τον Φ.Ολάντ (28,5%) και του Ν.Σαρκοζί (25%)

Συκοφαντίες Π.Ευθυμίου κατά Χρυσής Αυγής (21/4/2012) Συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής από ένα εκ των εκλεκτών της πολιτικής και οικονομικής ελίτ της χώρας τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πέτρο Ευθυμίου: Ο ίδιος κατηγορεί ότι “τον αποδοκίμασαν και τον απείλησαν στελέχη της Χρυσής Αυγής στη διάρκεια συνομιλίας του με πολίτες το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία Αμαρουσίου”, αλλά το κόμμα των εθνικιστών το διαψεύδει κατηγορηματικά. “Γιατί να ασχοληθούμε εμείς με τον κ.Ευθυμίου όταν σε δύο εβδομάδες θα ασχοληθεί μαζί του ο ελληνικός λαός; Οι πολίτες τον αποδοκίμασαν όχι τα στελέχη μας” σημείωσε μιλώντας στο defencenet.gr στέλεχος του κόμματος.

Βεβαίως, λίγο αργότερα, σε μια βλακώδη πολιτική κίνηση, μέλη της Χρυσής Αυγής ανέβασαν το βίντεο της επίθεσης τους στο ίντερνετ.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ανοήτως δείχνουν ότι τρέμουν την Χρυσή Αυγή (21/4/2012) Με αναφορά στην εξύβριση του Πέτρου Ευθυμίου (όπως ο ίδιος και οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ διατείνονται) από μέλη της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε την ομιλία του στη Λαμία, το βράδυ του Σαββάτου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Οικονομικών, ο οποίος πτώχευσε και επίσημα την Ελλάδα στις 12 Μαρτίου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.[.]Και αντί να φοβίσουν τον κόσμο (γιατί κακά τα ψέματα, αυτός ήταν ο στόχος ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σήμερα με την θεατρική παράσταση “προπηλακισμός Ευθυμίου”) ενισχύουν αυτό που θέλουν να αποτρέψουν: Την είσοδο στη Βουλή ενός μη ελεγχόμενου από το σύστημα, κόμματος…

Εδώ απαιτείται ένας σχολιασμός καθώς η Χρυσή Αυγή είναι τμήμα του συστήματος και συνιστώσα της κρατικής καταστολής και τρομοκρατίας: θυμίζουμε την σύλληψη κουκουλοφόρων οπαδών της Χρυσής Αυγής από εργαζόμενους διαδηλωτές το καλοκαίρι, που βρήκαν άσυλο στα ΜΑΤ. Ή  την συμμετοχή συμμορίας της Χρυσής Αυγής στους εορτασμούς για την Έξοδο του Μεσολογγίου, μαζί με το στρατιωτικό άγημα. 

Επιθέσεις κατά στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή σε Λιβαδειά και Θήβα από αναρχικούς ((27/4/2012) Απρόκλητη επίθεση δέχθηκαν από αριστεριστές και αναρχικούς στελέχη του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, στην Λιβαδειά ενώ μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία μέλη της Χρυσής Αυγής μοίραζαν φυλλάδια στην πλατεία όταν δέχτηκαν επίθεση από άτομα του αντιεξουσιαστικού-αναρχικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Φυσικά, αυτά είναι τα επιχειρήματα των ροπαλοφόρων της Χρυσής Αυγής που αναμασά το defendenet.gr!

Όμως ο εκδότης της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ και ιδιοκτήτης του defencenet.gr αποφάσισε να δώσει το λόγο και μόνο σε αυτόν, στο γ.γ. Ν.Μιχαλολιάκο, πρωτοβουλία που εμφανίζεται με δύο κείμενα:

 Συνέντευξη του γ.γ. της Χρυσής Αυγής στο defencenet.gr (1/5/12)

 Ζωντανή συνέντευξη του γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκου Μιχαλολιάκου στο defencenet tv 30/4/12 Ζωντανή συνέντευξη στους αναγνώστες και στην κάμερα του defencenet tv θα παραχωρήσει απόψε το βράδυ στις 22.00 ο γ.γ. του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος. Μια συνέντευξη πραγματικά “εφ’ όλης της ύλης”, τόσο σε ότι αφορά τις θέσεις του κόμματος απέναντι στο σύνολο της προεκλογικής ατζέντας, όσο και σε ότι έχει σχέση με αυτά που καταλογίζει ο λοιπός πολιτικός κόσμος σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ DEFENCENET.GR

Τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που διοργάνωσαν αποκαλύπτουν αφενός σε ποιο πολιτικό κοινό απευθύνονται και πως διαπαιδαγωγούν τους αναγνώστες τους.

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην ψηφοφορία του defencenet.gr 25/4/2012 Ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική ψηφοφορία του defencenet.gr κατά την οποία η συμμετοχή των αναγνωστών του site υπήρξε κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Συνολικά ψήφισαν 15.252 άτομα μέσα σε πέντε ημέρες από τις 20 έως τις 25 Απριλίου. Αυτό όμως που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα που προέκυψε από την ψηφοφορία αυτή, ένα αποτέλεσμα που ανατρέπει παγιωμένες καταστάσεις και αντιλήψεις γύρω από την πολιτική ζωή της χώρας από την μεταπολίτευση και μετά. Έτσι το ποσοστό του 63,6% που συγκέντρωσε η στρατιωτική κυβέρνηση της περιόδου 1967-1973 -μια κυβέρνηση η οποία εν πάση περιπτώσει δεν προήλθε από ομαλές εκλογικές διαδικασίες αλλά από ένα στρατιωτικό κίνημα κατ΄ άλλους πραξικόπημα- ως την πλέον αποτελεσματική για την διακυβέρνηση της χώρας θα πρέπει να απασχολήσει πολλούς.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ: ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ DEFENCENET.GR ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΘΕΡΜΑ

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και το defencenet.gr κατακλύζονται από διαφημίσεις πολεμικών βιομηχανιών, ιδιωτικών στρατών, ιδιωτικών θεραπευτηρίων και ιδιωτικών Security. Καθημερινά τα δημοσιεύματα της κατακλύζονται από την εθνικιστική και ρατσιστική τύφλωση παρουσιάζοντας «μια Ελλάδα περικυκλωμένη από εχθρούς» που την απειλούν με αποσχιστικά κινήματα και επεκτατικές βλέψεις, που πρέπει να αμυνθεί και να υπερεξοπλιστεί, παρά τα τεράστια αδιέξοδα που αντιμετωπίζει ο λαός μας. Επίσης, η καλλιέργεια κλίματος Ανασφάλειας χαράσσει λαμπρό πεδίο για τις Ιδιωτικές εταιρείες Ασφάλειας, τις φασιστικές Πολιτοφυλακές που φιλοδοξούν να παίξουν αυτό το ρόλο, στρατολογώντας λούμπεν στοιχεία και απόστρατους των Σωμάτων Ασφαλείας Επιπλέον, προβάλλει τα σχέδια αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων που συστατικό τους στοιχείο έχουν την άνοδο του Μιλιταρισμού, αναλαμβάνοντας ρόλο λαγού στην κούρσα αντιδραστικών αλλαγών: αύξηση της στρατιωτικής θητείας, Στράτευση στα 18, κατάργηση αναβολών στράτευσης λόγω σποδών. Σε συνδυασμό με τη δημιουργία Πολιτοφυλακών, Ακροδεξιών Λεσχών Εφέδρων, Ταγμάτων Εθνοφυλακής, που αποσκοπούν αφενός στη μετατροπή της χώρας σε Ισραήλ των Βαλκανίων, αφετέρου, στη δημιουργία ενός ολόκληρου πλέγματος στρατιωτικών δυνάμεων από εφέδρους, δίπλα στον ελληνικό στρατό και την αστυνομία, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν όλοι μαζί τον εχθρό-εργαζόμενο λαό και τις επερχόμενες κοινωνικές εξεγέρσεις. 

Ουσιαστικά, ο εργασιακός και κοινωνικός μεσαίωνας που επιβάλλει η άθλια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, απαιτεί και ένα αντιδραστικό πολιτικό και θεσμικό πλαίσιο, συνιστώσα του οποίου είναι η συζήτηση για τις αλλαγές στο Σύνταγμα που ανοίγει ο Βενιζέλος, οι προτάσεις Καμίνη για απαγόρευση των διαδηλώσεων με τις οποίες συμφωνεί ακόμη και η ΔΗΜΑΡ, ο ιδεολογικός και πολιτικός τραμπουκισμός του Σαμαρά και του ΛΑΟΣ, οι απόψεις για λιγότερο κράτος και περισσότερη αστυνομία των Μπακογιάννη-ΔΡΑΣΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, το συντεχνιακό κράτος των ειδικών-τεχνοκρατών του Καμμένου.

Πιστεύει κανείς ότι όλοι αυτοί οι στόχοι δεν έχουν μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας με τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής στη Βουλή;

Γιατί, Πουλώντας «εθνικές ανάγκες»  από «Εθνικά Κόμματα», ουσιαστικά Πουλάμε τεύχη και πιέζουμε για την Αγορά Όπλων!

Γιατί, Πουλώντας «Ασφάλεια» ο Παναγιώταρος και ο Μιχαλολιάκος στη γιαγιάκα στον Άγιο Παντελεήμονα, αποκρύπτει ότι την σύνταξη την κλέβει η κυβέρνηση και οι τοκογλύφοι, η Ε.Ε. και το ΔΝΤ, ενώ αύριο, ΝΑΖΙ θα απαιτούν ευρώ για να συνεχίσουν να κάνουν τους προστάτες και θα χτυπούν μαζί με τα ΜΑΤ σε διαδηλώσεις.

Γιατί, Πουλώντας «Πατριωτισμό» ουσιαστικά υπερασπίζουμε το Μνημόνιο και την αντεργατική πολιτική, φτιάχνουμε τα σύγχρονα Ναζιστικά Τάγματα Εφόδου που έχει ανάγκη ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός για να τσακίσει τον αγωνιζόμενο εργαζόμενο λαό.

Μόνη απάντηση επομένως η συνολική εργατική αντικαπιταλιστική αμφισβήτηση.

Ο εργατικός διεθνιστικός αγώνας για την Ανατροπή τους.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com        

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *