Θα το δούμε κι αυτό;

«Γιδοβοσκό» συνηθίζει να αποκαλεί τον Κακαουνάκη ο πρώην συνεταίρος του Μ. Τριανταφυλλόπουλος (είχαν κάνει μαζί ένα αποτυχημένο εκδοτικό εγχείρημα με την εφημερίδα «Καλάμι») ενώ ο «Ριζοσπάστης» πολύ πιο καυστικός χαρακτηρίζει τον Κακαουνάκη «Tσάτσο αφεντικών και αστικού πολιτικού συστήματος». προσθέτοντας ότι είναι προβοκάτορας και «τόσο μαγαρισμένος, που δεν μπορεί να τον ξεμαγαρίσει ούτε όλος ο ασβέστης του ασβεστόλακκου…».

Το πόσο βρόμικος είναι αυτός ο δημοσιοκάφρος το ξέρουμε απ’ το καλοκαίρι της τρομοϋστερίας του 2002 τότε που από το το χαζοκούτι του Mega διέσυρε και σπίλωνε ανθρώπους -Λασηθιωτάκη, Μάγδα Καπετανάκου κ.α-.
Θυμόμαστε και το ανάλογο σύνθημα που υπήρχε τότε στις διαδηλώσεις: «Κακαουνάκη (δις), του Σύρου βαποράκι».

Από κει και πέρα έχουμε αναφερθεί στην γενικότερη εκδοτική παρουσία του.

Βλέποντας το όντος πετυχημένο γράφημα που έχει σήμερα στην φυλλάδα του –και αναδημοσιεύουμε- πρέπει να πούμε ότι ο Κακαουνάκης ελπίζει βάσιμα να αποκτήσει ερείσματα σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
(Τώρα έχει απομονωθεί από τα κέντρα αποφάσεων του Κινήματος και αυτό είναι μια επιλογή κύρια για επικοινωνιακούς λόγους του Γ. Παπακωνσταντίνου).

Αν ισχύουν οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ θα στελεχώσουν τύποι σαν τον Τσοχατζόπουλο και τον Σμπώκο δεν αποκλείετε σε ενδεχόμενη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ να έχουμε άτυπο υπερ-υπουργό και τον Κακαουνάκη ….

Θα το δούμε κι αυτό;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *