Καταγγελία για την αντιδημοκρατική στάση του ΥΠ.ΕΣ. Μανιτάκη – Νέα Βίντεο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Καταγγελία για την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική στάση του υπ. Εσωτερικών Μανιτάκη στη συνεδρίαση της διακομματικής (6.6.2012)

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τις πρωτοφανείς αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις σε βάρος της από τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών Α. Μανιτάκη κατά τη συνεδρίαση στις 6.6.2012 της διακομματικής επιτροπής ενόψει των εκλογών της 17ης Ιούνη.

Στη συνεδρίαση ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δημήτρης Δεσύλλας έθεσε το θέμα του ολοκληρωτικού αποκλεισμού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τα ΜΜΕ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι από τηλεοπτικούς σταθμούς δεν αναφέρεται καν ότι συμμετέχει και μάλιστα με πλήρεις συνδυασμούς.

Την ίδια στιγμή διάφοροι «τρόφιμοι» των καναλιών , όπως ο γνωστός Γρ. Ψαριανός της ΔΗΜΑΡ, εμφανίζονται επί ώρες σε τηλεοπτικούς σταθμούς λοιδορώντας και καθυβρίζοντας την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και άλλες οργανώσεις της Αριστεράς, όπως το ΕΕΚ και η Εκλογική Συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ, χωρίς να ακούσει ποτέ κανείς τι εκπροσωπούν τελικά αυτές οι οργανώσεις. Το αποκορύφωμα είναι η ταύτιση για άλλη μια φορά μετά από επίσης προερχόμενο από την ΔΗΜΑΡ Καμίνη, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τη φασιστική Χρυσή Αυγή.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατήγγειλε τη Χρυσή Αυγή, η οποία συμμετείχε στη διακομματική, για τη διοργάνωση ρατσιστικών επιθέσεων τις προηγούμενες μέρες με θύματα μετανάστες, επιθέσεις που έγιναν με τη συνένοχη στάση της αστυνομίας.

Μπροστά σε αυτές τις καταγγελίες, έπιασαν τον υπουργό οι… αντισυνταγματικές του ευαισθησίες και αφαίρεσε το λόγο από το Δημ. Δεσύλλα, ενώ έδωσε εντολή να διαγραφτούν από τα πρακτικά όσα είχε ήδη καταγγείλει! Μετά από αυτή την απαράδεκτη στάση, ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποχώρησε από τη διακομματική

Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών και συνταγματολόγος (!) καθηγητής πανεπιστημίου έγραψε τις συνταγματικές ελευθερίες και τα δημοκρατικά δικαιώματα στα παλιά του τα παπούτσια, ενώ εκνευρίστηκε όταν αμφισβητήθηκε το καθεστώς ιδιότυπης ασυλίας της φασιστικής Χρυσής Αυγής, τα αποτελέσματα της οποίας είδε σε ζωντανή μετάδοση όλη η Ελλάδα σήμερα το πρωί. Μάλλον ενοχλούν οι θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενάντια σε Μνημόνιο, ευρώ και ΕΕ…

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είτε αρέσει είτε όχι στον Α. Μανιτάκη συμμετέχει στις εκλογές ζητώντας τη λαϊκή ψήφο για την ανατροπή του ολοκληρωτισμού που επιβάλλουν το αστικό μπλοκ εξουσίας, το χρέος, το μνημόνιο και η ΕΕ. Απαιτεί λοιπόν την ισότιμη μεταχείριση από τα ΜΜΕ, όπως δικαιούται.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή  

www.antarsya.gr

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

τηλ.: 2108227949, 6948369941, 6934535084, 6932828964

7/6/2012

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *