Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αθήνα

Με παλμό και ιδιαίτερα έντονη την παρουσία της νεολαίας έγινε σήμερα η προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αθήνα, στην Πανεπιστημίου μπροστά από το εκλογικό της περίπτερο, στην Εθνική Βιβλιοθήκη.

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο απεργός χαλυβουργός Χάρης Μανώλης, υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Περιφέρεια Αττικής. Αναφέρθηκε φυσικά και στην μεγαλειώδη απεργία της Ελληνικής Χαλυβουργίας που συμπλήρωσε 225 μέρες.

Στη συνέχεια μίλησαν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας Γιώργος Ρούσης και ο Άγγελος Χάγιος, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας, ο οποίος κάλεσε σε ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις 17 Ιούνη με το βλέμμα στους μαχητικούς αγώνες της επόμενης μέρας για τη σωτηρία του λαού και όχι του ευρώ.

Ακολούθησαν, ο δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» Πέτρος Κωνσταντίνου, υποψήφιος Α΄ Αθήνας, ο υποψήφιος στη Β΄ Αθήνας Πέτρος Παπανικολάου, αγωνιστής στη Δυτική Αθήνα, η Αναστασία Βεργάκη, ιδιωτική εκπαιδευτικός και υποψήφια στην Α΄ Αθήνας.

Τη συγκέντρωση έκλεισαν οι υποψήφιοι της  Β΄ Αθήνας  Βασίλης Θεοφανόπουλος από την Κ.Ο. Ανασύνταξη, τραπεζοϋπάλληλος, Σπύρος Δρίτσας, γιατρός στον Ευαγγελισμό και Γρηγόρης Λάσκαρης, μηχανικός μεταλλείων μεταλλουργών, γραμματέας Συλλόγου Μεταλλειολόγων.

Ολόκληρη η συγκέντρωση και οι ομιλίες θα μεταδοθούν από την κρατική τηλεόραση αύριο Τρίτη στις 4.30΄ το απόγευμα.

Επίσης, την Τρίτη 12/6 στη 1 μμ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του Προγράμματός της μπροστά στις εκλογές της 17ης Ιούνη. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ανταρσίας στις γειτονιές της Αθήνας, Αιόλου 47, 5ος όροφος.

Το κείμενο του προγράμματος θα είναι διαθέσιμο από το site της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (www.antarsya.gr) το πρωί της Τρίτης.

Ερωτήσεις επί του προγράμματος μπορούν να διατυπωθούν επίσης στα

facebook: Γραφείο Τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ (http://www.facebook.com/#!/pressantarsya)

tweeter: #antarsyaprog

Η συνέντευξη τύπου θα μαγνητοσκοπηθεί και θα μεταδοθεί στις 7 μμ από το www.antarsya.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *