Αλληλεγγύη στους απεργούς Χαλυβουργούς – Συγκέντρωση στις 7,30 στην Ομόνοια (Βίντεο)

Ολοι/ες στην συγκέντρωση αλληλεγγύης που διοργανώνει το σωματείο των εργαζομένων της Ελληνικής Χαλυβουργίας στις 7.30 σήμερα το απόγευμα στην Ομόνοια. 

Ολες τις προηγούμενες μέρες που πέρασαν εφημερίδες, ρ/σ και τηλεοπτικά κανάλια εξαπέλυσαν έναν οχετό λάσπης ενάντια στους απεργούς Χαλυβουργούς.
Πρωτοστατούντος του συγκροτήματος των ΜΜΕ, που ελέγχει ο εφοπλιστής Αλαφούζους, με τον ΔΟΛ και το «Πρώτο Θέμα» από κοντά, εξακολουθούσαν με ψέματα και λάσπη να συκοφαντούν τον ηρωικό πολύμηνο αγώνα των Χαλυβουργών, να προβάλλουν τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που έστησε ο Μάνεσης, να φιλοξενούν επανειλημμένα τον βουλευτή της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδη, για να εκτοξεύει απειλές και ωμούς εκβιασμούς, στους απεργούς εργάτες.

Κι όλη αυτή η μεθόδευση με έναν προφανή σκοπό: «Η επίθεση αυτή δεν αφορά μόνο τον αγώνα των Χαλυβουργών. Εχει στόχο να χτυπήσει συνολικά το εργατικό κίνημα, τους αγώνες. Να κάνει το μαύρο άσπρο, ότι οι εργάτες φταίνε για την κρίση, την ανεργία, τις χιλιάδες απολύσεις, τα λουκέτα σε εκατοντάδες επιχειρήσεις. Να συκοφαντήσει τον αγωνιζόμενο λαό, να απενοχοποιήσει τους βιομήχανους και την τάξη τους για τα βάσανα που ζούμε», όπως σημειώνει το σωματείο των Χαλυβουργών.

Πηγή: http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/07/730.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *