Απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. για την συνέχιση του αγώνα

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ (20-11-2012) ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:

1. ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21, 22 ΚΑΙ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012.

2. Ο ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΕΙ ΠΟΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΟΥΝ.

3. ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΠΟ ΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 3.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 3.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 7.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 11.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ-ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ. ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.

4. ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.

5. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.

Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΙΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *