Θα αφήνουμε τέτοιες συμπεριφορές αναπάντητες;

Για την άθλια συμπεριφορά της κυβέρνησης στους ακτιβιστές του free Gaza δεν χρειάζεται να προσθέσουμε πολλά εμείς.
Ακόμα κα ένας αστός δημοσιογράφος, ο Γιάννης Τριάντης, έγραψε στην χθεσινή «Ελευθεροτυπία»: “Ο κ. Παπανδρέου «δεν είδε» ότι η βάρβαρη επέμβαση συνιστά πολεμική ενέργεια εναντίον ελληνικού εδάφους. Φυσικά, ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, δεν είπε λέξη. Προφανώς, θεώρησε λεπτομέρεια το γεγονός”.

Δεν έχουμε καμιά διάθεση να σχολιάσουμε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, είχε το θράσος να παρουσιαστεί στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί τους  ακτιβιστές που επέστρεφαν από τις φυλακές του Ισραήλ –εδώ να το πούμε ρε γμτ. Παραείναι ο «καθεσπρωπισμός» ορισμένων συντρόφων-.

Είχαμε χτες μια άθλια συμπεριφορά του υπουργού προπαγάνδας. Σήμερα διαβάζουμε ότι : “Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου Αμυνας, μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνέχιση της κοινής ελληνοϊσραηλινής άσκησης με την επωνυμία «Μίνωας», η πρώτη φάση της οποίας διακόπηκε τη Δευτέρα, με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης, βέβαια λίγο πριν την ολοκλήρωσή της, μετά την επίθεση των Ισραηλινών κατά της ανθρωπιστικής νηοπομπής που κατευθυνόταν στη Γάζα και τη διεθνή κατακραυγή που προκάλεσε. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, το τελευταίο δεκαήμερο του Ιούνη πρόκειται να διεξαχθεί στον ελληνικό θαλάσσιο και εναέριο χώρο η δεύτερη φάση της άσκησης αυτής, με αντικείμενο «έρευνας και διάσωσης» και με τη συμμετοχή ελικοπτέρων και πλωτών μέσων. Τόσο από τη στρατιωτική όσο και από την πολιτική ηγεσία του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Αμυνας επισημαίνεται ότι το θέμα της συνέχισης της άσκησης παραμένει ανοιχτό και πως η διακοπή που έγινε αφορούσε μόνο την τρέχουσα φάση της και όχι συνολικά την άσκηση. «Θα δούμε», είναι η χαρακτηριστική φράση με την οποία απαντούν”.

Θα αφήσουμε τέτοιες συμπεριφορές αναπάντητες.

0 απαντήσεις στο “Θα αφήνουμε τέτοιες συμπεριφορές αναπάντητες;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *