Κώστας Βουτσάς: «Το 95% των παπάδων είναι ανώμαλοι, φαγάδες, ό,τι θες. Και το λέω με πάσα ευθύνη αυτό».

Μια πρωτοφανή επίθεση εξαπολύει η εφημερίδα «Καλάμι» που απευθύνετε στην ομογένεια της Αμερικής εναντίων του αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημήτριου γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Πως ο Ελληνισμός στις ΗΠΑ να σεβαστεί έναν αρχιεπίσκοπο, όταν αυτός “ευλογεί” και συμπορεύεται με τραμπούκους, φασίστες, εκβιαστές, καταχραστές κλπ, που ευτελίζουν με τις πράξεις τους την Ομογένεια Nέας Υόρκης;

‘Η το κάνει γιά τον…”θεσμό”;
Και τα “μπορντέλα” είναι θεσμοί, “άγιε Αμερικής”, όπως η Βουλή της Siemens στην Αθήνα…».

Και καθώς διαβάζαμε το παραπάνω θυμηθήκαμε τα λεγόμενα του Κώστα Βουτσά σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στην «Ελευθεροτυπία» που ανάμεσα στα άλλα τόνιζε: «Το 95% των παπάδων είναι ανώμαλοι, φαγάδες, ό,τι θες. Και το λέω με πάσα ευθύνη αυτό».

Με την ευκαιρία ας παραθέσουμε κάποια απ’ τα λεγόμενα του καλλιτέχνη.

Τον ρωτά ο δημοσιογράφος: – Πώς τα βλέπετε τα πράγματα σήμερα;

Κ. Βουτσάς: «Θα σας απαντήσω με κάτι που λέω στην παράσταση: “Τώρα που έφυγα από τα Μέγαρα, κάνουν μάζωξη τα μεγάλα κεφάλια της πόλης. Ολοι οι κλεφτοϋπουργοβουλευτάδες, που έγνοια τους είναι πώς να κλέψουνε και να εξασφαλίσουν, άκουσον άκουσον, τα τρισέγγονά τους. Αποφάσισαν και διέταξαν να βάλουν κι άλλους φόρους. Κι όσους μαζέψουνε, ξανά κι αυτούς θα τους κλέψουνε, τον κοσμάκη θα τον ξεπαστρέψουνε, και τις τράπεζες τις αχόρταγες θα τις θρέψουνε”. Τα σπίτια του Τσοχατζόπουλου, του Βουλγαράκη, εμείς τους τα κάναμε δώρο. Εγώ είμαι περήφανος γι’ αυτό…

Εκείνο που πρέπει να επικρατήσει είναι η αντίσταση. Πρέπει να αντισταθούμε. Να κατεβούμε στους δρόμους. Να κυνηγήσουμε τους βουλευτές. Να ζητήσουμε τα λεφτά μας πίσω. Μόνο έτσι γίνεται. Μόνο με αντίσταση. Πρέπει να καταλάβουν οι νταβατζήδες της τρόικας, οι άλλοι εκμεταλλευτές του ΔΝΤ, η Ευρώπη, ότι δεν πρέπει να ζητάνε από μας τα λεφτά, από τις συντάξεις μας. Να τα πάρουν απ’ αυτούς. Εμείς τα πήραμε τα λεφτά; Να τους βρουν και να τους τα πάρουν.

Κι ο Καραμανλής μάς έχει ρημάξει, ένας άνθρωπος που περιβάλλεται από νηστικούς, αχόρταγους και μισέλληνες. Δεν αγαπούν την Ελλάδα αυτοί. Γι’ αυτούς η Ελλάδα είναι ένα σκαλοπάτι για να ‘κονομήσουνε. Να δούμε τι είχαν πριν γίνουν βουλευτές, και τι έχουν τώρα.
Αυτοί και οι παπάδες. Το 95% των παπάδων είναι ανώμαλοι, φαγάδες, ό,τι θες. Και το λέω με πάσα ευθύνη αυτό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *