Τα μεγάλα πνεύματα συναντούνται

«Χωρίς μισόλογα, αστερίσκους και υποσημειώσεις είμαστε υπέρ του ανοίγματος της συγκεκριμένης αγοράς (σ.σ. των οδικών μεταφορών), όχι γιατί μας το ζητά η τρόικα ή γιατί μας το επιβάλλει το μνημόνιο αλλά γιατί στην κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα σήμερα, βασικό ζητούμενο είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην οικονομία και τις επιχειρήσεις. Και ανταγωνιστικότητα με στρεβλώσεις και κλειστά επαγγέλματα δεν μπορεί να υπάρξει».

«Φόρουμ» της Ντ. Μπακογιάννη.

«Η συνέχιση της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην εξέλιξη της κοινωνικής και οικονομικής ζωής. Η μη έκδοση νέων αδειών φορτηγών και βυτιοφόρων επί δεκαετίες οδηγεί σε αυξημένα κόμιστρα και σε μεγάλη δαπάνη κεφαλαίων για τις μεταβιβάσεις των αδειών. Αυτή η πολιτική του πελατειακού κράτους, με αδικαιολογήτως κλειστά επαγγέλματα πρέπει να πάρει τέλος το συντομότερο δυνατό».

«Δημοκρατική Αριστερά» του Φ. Κουβέλη

 «H σύγκρουση με τις συντεχνίες που αντιδρούν με κάθε μέσο στις κινήσεις της κυβέρνησης για απελευθέρωση επαγγελματικών δραστηριοτήτων και αγορών, με σκοπό τη διαφύλαξη προκλητικών προνομίων αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις των κινητοποιήσεών τους στην ελληνική οικονομία σε μια τόση κρίσιμη περίοδο, είναι αναπόφευκτη, ίσως και αναγκαία».

«Ημερησία» του Μπόμπολα

Μία απάντηση στο “Τα μεγάλα πνεύματα συναντούνται”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *