Πρόγραμμα εκδηλώσεων Εργατικής Λέσχης Νέας Ιωνίας, Τετάρτη 3/7 και Πέμπτη 4/7

a1 ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΗ, 21:00
ΤετΣυνεχίζοντας τις προβολές μας, αυτή την Τετάρτη, 3 Ιούλη στις 21:00, η  ομάδα προβολών της Εργατικής Λέσχης Νέας Ιωνίας παρουσιάζει την ταινία: La Antena, του Εστεμπάν Σαπίρ με τους: Αλεχάντρο Ουρνταπιλέτα, Βαλέρια Μπερτουτσέλι, Τζουλιέτα Καρντινάλι
     
Υπόθεση
   Στην ‘Πόλη που έχει χάσει τη φωνή της’, σ’ έναν απροσδιόριστο χρόνο, οι κάτοικοι προσπαθούν να επιβιώσουν στην ασπρόμαυρη πραγματικότητά τους βουβά, χωρίς συγκεκριμένο σκοπό, υπνωτισμένοι. Ο πανίσχυρος Mr. TV, ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού, φαίνεται να ελέγχει τα πάντα, κρατώντας όλα τα μάτια καρφωμένα στις τηλεοπτικές οθόνες, ενώ ετοιμάζεται να βάλει σ’ εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό του για την απόλυτη κυριαρχία. Με αντάλλαγμα να βρει μάτια για τον τυφλό γιο της, έχει παγιδέψει τη μοναδική τραγουδίστρια, τη Φωνή, θέλοντας να τη συνδέσει με μια παλιά κεραία για να κλέψει τις συνειδήσεις των κατοίκων. Το σχέδιό του αντιλαμβάνονται ένας επισκευαστής τηλεοράσεων και η μικρή του κόρη, οι οποίοι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να το εμποδίσουν.

A2    ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΗ, 20:00
Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα και το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ από τη κυβέρνηση, την Πέμπτη 4 Ιούλη στις 20:00, η  Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας, σας καλεί σε συζήτηση εκδήλωση με θέμα:

“Ο Ξαφνικός Θάνατος της ΕΡΤ. Αλήθειες ή Ψέματα”.
Συμμετέχουν:
    Νάσος Μπράτσος, δημοσιογράφος
    Γιάννης Ξηρουχάκης, τεχνικός υπάλληλος,
    Ράνια Πέτση, διοικητικός υπάλληλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *