Για τη φασιστική επίθεση στη συναυλία της Καλλιθέας

antifa-2Ανακοίνωση της Εργατικής Λέσχης Καλλιθέας

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ -ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ!

Οι φασίστες έδειξαν για άλλη μια φορά το πραγματικό τους πρόσωπο. Μετά τους μετανάστες και τους αγωνιστές, επόμενος στόχος τους είναι ο ίδιος ο λαός, ο καθένας που συμμετέχει σε μια αντιφασιστική συναυλία, που απλά βγαίνει στην πλατεία της γειτονιάς του. Δεν δίστασαν να εκτοξεύσουν βόμβες μολότωφ εναντίον μικρών παιδιών που έπαιζαν εκείνη την ώρα στην πλατεία. Στόχος τους είναι να σπείρουν τον φόβο, να κλειστεί ο κόσμος στα σπίτια του για να κυριαρχήσουν στους δρόμους. Αυτός είναι άλλωστε και ο ρόλος τους: να στέκονται πλάι στην τρομοκρατία κράτους και εργοδοτών για να επιβληθεί πιο εύκολα η πολιτική της κυβέρνησης και της Τρόικας.

Αυτό όμως που δεν μπορούν να καταλάβουν είναι ότι οι επιθέσεις τους δεν μας φοβίζουν, αλλά μας εξοργίζουν. Ξέρουμε ποιοι είναι, ξέρουμε ποιος είναι ο ρόλος τους και δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να δρουν ανενόχλητοι στις γειτονιές μας. Όλοι οι κάτοικοι της Καλλιθέας και των γύρω περιοχών, εργαζόμενοι και άνεργοι, μαθητές, φοιτητές, αυτοαπασχολούμενοι, ντόπιοι και μετανάστες, όλος ο λαός ενωμένα να παλέψουμε για να διώξουμε από τις γειτονιές μας τους νοσταλγούς του Χίτλερ και των Ες – Ες. Να σπάσουμε την τρομοκρατία που προσπαθούν να επιβάλουν, να τους αναγκάσουμε να επιστρέψουν στα λαγούμια τους.

Οι δρόμοι και οι πλατείες ανήκουν στους αγώνες του λαού και της νεολαίας, όχι στα σύγχρονα τάγματα εφόδου, τα τσιράκια των αφεντικών.

Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *