Νίκη για τον Στέφανο Γκουλιώνη και το λαϊκό κίνημα!

dioxi-goulionis-612x300Ο δάσκαλος που είχε το σθένος να σταθεί απέναντι στις δυνάμεις καταστολής, στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που έγιναν στις 25 Μαρτίου 2012, ο Στέφανος Γκουλιώνης, αθωώθηκε από τις άδικες, συκοφαντικές και καταδιωκτικές κατηγορίες που του φόρτωσε η αστυνομία.

Ο Στέφανος Γκουλιώνης κρίθηκε αθώος των κατηγοριών για ανάρμοστη συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας και αντίσταση κατά της αρχής, από το πειθαρχικό συμβούλιο.

Το «έγκλημα» του δασκάλου Ειδικής Αγωγής, ήταν ότι συμμετείχε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και η αστυνομία το συνέλαβε εντελώς αναίτια, φορτώνοντάς του ψεύτικες κατηγορίες, τακτική που ακολουθεί μαζικά εναντίον αγωνιστών που πρωτοστατούν στην αντίσταση κατά της λαίλαπας ΕΕ-ΔΝΤ και κυβέρνησης.

Η μαζική συμπαράσταση και αλληλεγγύη, στήριξε τον αγωνιστή δάσκαλο απέναντι στην εκδικητική μανία της κυβέρνησης και των δυνάμεων καταστολής, που προσπαθούν με πρωτοφανή εμμονή να εξοντώσουν κάθε φωνή αντίστασης.

Οι μνημονιακοί τους νόμοι που θυμίζουν σε περιεχόμενο και τίτλους (απρεπής συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας…) έχουν συνταχθεί για να εξοντώσουν τους αγωνιστές και να θέσει ανθρώπους και συλλογικότητες σε ομηρία. Την πρώτη μάχη τη χάσανε όμως και θα χάσουν και τον πόλεμο, όχι μόνο στο εφετείο όπου θα κριθεί δικαστικά η υπόθεση, αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις. Όπλα μας είναι η αλληλεγγύη και το δίκιο, η μαζικότητα και ο αγώνας.
Να σταματήσουν οι διώξεις κατά  όλων των αγωνιστών.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή  
www.antarsya.gr
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
τηλ.: 2108227949, 6948369941, 6934535084, 6932828964
email: pressantarsya@gmail.com
11/8/2013

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *