Γ. Δελαστίκ: για την εγκληματική ταξική μνημονική πολιτική – Καίριες τοποθετήσεις πολιτών (3 Βίντεο)

image002Με απόλυτο ήπιο και νηφάλιο λόγο και μόνο χρησιμοποιώντας τεκμηριωμένα επιχειρήματα  ο δημοσιογράφος Γ. Δελαστίκ έκλεψε τις εντυπώσεις στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Παραθέτοντας οικονομικά στοιχεία, που δεν δέχονται αμφισβήτηση, αφού προέρχονται από επίσημους κρατικούς φορείς,  έκανε σκόνη την κυβερνητική προπαγάνδα και εκτίμησε ότι «πρέπει να είμαστε ηλίθιοι» για να πιστέψουμε όσα μας σερβίρει το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου.

Με την μνημονική – ταξική πολιτική που ακολουθούν οι τελευταίες κυβερνήσεις «όχι τα παιδιά μας, αλλά και τα εγγόνια μας έχουν στραγγαλιστεί» απ’ τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει αυτή η κυβέρνηση υπογράμμισε ο ίδιος, καταρρίπτοντας επίσης έναν άλλο μύθο ότι  οι Ελληνες όλα τα περασμένα χρόνια  ζούσαμε με δανικά.

Και μόνο ότι το μνημονικό δημοσιοκαφρικό παπαγαλάκι που λέγεται Κώνστας και η εκπρόσωπος της Ν.Δ Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου βρέθηκαν σε πλήρη αμηχανία, κατάπιαν την γλώσσα τους και δεν έκαναν καμιά προσπάθεια να αντικρούσουν τα λεγόμενα του Γ. Δελαστίκ τα λέει όλα.

Στην ίδια εκπομπή είχαμε πολύ ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις πολιτικών που την παρακολουθούσαν στο στούντιο.

Επιλέξαμε να παραθέσουμε δυο απ’ αυτές. Τον «θάνατο του εμποράκου», όπου ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας αναφέρει το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε, και τα λεγόμενα μιας αξιοπρεπέστατης συνταξιούχου που μας περιγράφει  πολύ χαρακτηριστικά όχι μόνο το Γολγοθά που βιώνουν οι απόμαχοι της δουλειάς λόγω των τσεκούρωμα των συντάξεων τους αλλά και το μαρτύριο που περνάν όλα τα λαϊκά στρώματα τα τελευταία χρόνια λόγω της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *