“Μάζευε κι ας είν΄ και ρώγες”, λέει η λαϊκή σοφία, αλλά όταν πρόκειται για αριστερά ψηφοδέλτια προφανώς δεν μαζεύεις και ρουφιάνους καταδότες. Γιατί αυτό έκαναν οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Δάφνης – Υμηττού, βάζοντας στο ψηφοδέλτιο τους τον χαφιεδάκο διευθυντή του 4ου Γυμνασίου Δάφνης Κωνσταντίνο Σάλτα.
Αυτόν που κάλεσε την αστυνομία στο σχολείο για να συλλάβει τους καταληψίες μαθητές και είχε και το θράσος να δημοσιοποιήσει με καμάρι τις αθλιότητές του.
Θα πει κάποιος ότι δεν ήξεραν οι σύντροφοι με ποιον είχαν να κάνουν.
Ε! Αυτά ακριβώς συμβαίνουν όταν παίρνεις κατά γράμμα το “μάζευε κι ας ειν’ και ρώγες”…


καλα ,,,εδω μαζεψαν το θηλυκο ντοπερμαν τη Τζαγκρη –δεν ξεχνω πως επι εποχης υφυπουργιας στο μπατσο υπουργειο πλάκωσαν συνταξιουχους στο ξυλο- αλλαξε λοιπον η κυρα πονηρα τα Λουμπουτεν γοβακια και τ ακριβα συνολα με πιο ταπεινα, ενοψη μεταγραφης ….αμ συντροφοι της άλλης πλευρας που ελεγε κι ο Κυρκος ακουστε τα αποσπασματα απο τις σουπερ μηνονιακες της κορωνες και τις τοποθετησεις της για την πειθαρχια και την υποταγη και μετα τα ξαναλεμε..
https://dafnisynymittos.files.wordpress.com/2014/10/ceb1cebdceb1cebacebfceafcebdcf89cf83ceb7-ceb3ceb9ceb1-cf84cebf-ceb8ceadcebcceb1-cf84cebfcf85-4cebfcf85-ceb3cf85cebccebdceb1cf83ceafcebf.jpg
Τώρα, αν εσείς θέλετε ντε και καλά να κατηγορήστε μια κίνηση πολιτών επειδή δεν διαθέτει υπηρεσία πληροφοριών και κυρίως… μεντιουμ να προβλέπει τις πράξεις των υποψήφιων μελών της, τι να κάνουμε, “έτσι είναι άν έτσι νομίζετε”!